22723

Uzman
Maximum 500 TL civarında veya 600 Omen 17 cihazım için termal macun değişimi yapacağım kendim. Galiba garantisi bozulmuyordu diye biliyorum. Servis 4 aylık cihazın macunlarını yenilemiş olacakki 2 3 hafta önce 35 derece boşta ya da Chrome'de takılan cihaz 40 ve 50 arası oynuyor. Sanırım kalitesiz bir macun sürülmüş, evde cihazzın vidalarına uyan tornavidam var macun ve ne almam gerek eski macunu temizlemek için? Etkisi uzun süre götürecek ve pump out yapmayacak bir macuna ihtiyacım var. 90'ı kolay kolay optimizasyon sorunu olan oyunlar dışında geçmeyen cihaz çabuk geçer oldu.

Faz değişimli pedlere bakıyordum tam uygulaması çok zor deniliyor aslında en çok o öneriliyor yeni bir şey galiba, TF 8 üst düzey macun mu oluyor? Tam bilgim yokta macunlarda.

İletkenlik degeri cok ust duzeydir yogun bir macundur pump out ihtimali var ama Kryonaut gibi MX6 gibi macunlara gore daha az. Faz degisimli ilk onerimdir fakat stokta olan eli yuzu duzgun urun yok.

İletkenlik degeri cok ust duzeydir yogun bir macundur pump out ihtimali var ama Kryonaut gibi MX6 gibi macunlara gore daha az. Faz degisimli ilk onerimdir fakat stokta olan eli yuzu duzgun urun yok.
Hocam pump out yüksek sıcaklıklarda 90 derece falan , sürekli yüksek sıcaklığa maruz kalıp özelliğini yitirmesi falan mı?

2025 TF8'ler iğrenc. TF9, TF8EX, TFX alınmalı.
TF8EX daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 TFX stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.

Hocam pump out yüksek sıcaklıklarda 90 derece falan , sürekli yüksek sıcaklığa maruz kalıp özelliğini yitirmesi falan mı?
Macunun merkez noktadan kenarlara doğru taşması.

Üstteki gibi olması gerekiyor.

Dosya Ekleri

• images (46).webp
    images (46).webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 46
TF8ex daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 tfx stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.

Macunun merkez noktadan kenarlara doğru taşması.

Üstteki gibi olması gerekiyor.

Anladım teşekkürler TF8 deneyip yorum yaparım alınca. CPU ve GPU üstüne çok kalın olmayacak sekilde düzgünce yaparsam sorun çözülür galiba.

TF8EX daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 TFX stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.
Üretimi, versiyon demiyorum.

TF8EX kullanıyorum G900 cihazımda. Pump out düzgün miktarda surulursa yapmıyor, 60-70 derece standby sıcaklıgını 37-45 gibi oldukca iyi degerlere indirdi (Nitro 5 cihazım ile karşılaşamaz halen daha :D). Yükte 82'yi geçmiyor 10750H gibi ısı ve guc canavarı bir işlemcide. Sadece ZnO yok TF8'e oranla.

1754419703089.webp

1754419822903.webp

Anladım teşekkürler TF8 deneyip yorum yaparım alınca. CPU ve GPU üstüne çok kalın olmayacak sekilde düzgünce yaparsam sorun çözülür galiba.

Eşit yayılsa yeter boldan sürmenize gerek yok. Yapılan yorum güncel kıvamının yoğun olduğu belirtilmiş TF7 TF4 denemiş belli ki onlarla karşılaştırmış TF7 zaten yoğun ve beğenilen bir macundu alıp deneyebilirsiniz. Kryonaut önermiyorum fazla akışkan.