Maximum 500 TL civarında veya 600 Omen 17 cihazım için termal macun değişimi yapacağım kendim. Galiba garantisi bozulmuyordu diye biliyorum. Servis 4 aylık cihazın macunlarını yenilemiş olacakki 2 3 hafta önce 35 derece boşta ya da Chrome'de takılan cihaz 40 ve 50 arası oynuyor. Sanırım kalitesiz bir macun sürülmüş, evde cihazzın vidalarına uyan tornavidam var macun ve ne almam gerek eski macunu temizlemek için? Etkisi uzun süre götürecek ve pump out yapmayacak bir macuna ihtiyacım var. 90'ı kolay kolay optimizasyon sorunu olan oyunlar dışında geçmeyen cihaz çabuk geçer oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?Normalde Thermal Grizzly faz değişimli pad önerirdim fakat stoğu yok, TF8 önerebilirim.
Normalde Thermal Grizzly faz değişimli pad önerirdim fakat stoku yok, TF8 önerebilirim.
Faz değişimli pedlere bakıyordum tam uygulaması çok zor deniliyor aslında en çok o öneriliyor yeni bir şey galiba, TF 8 üst düzey macun mu oluyor? Tam bilgim yokta macunlarda.
Faz değişimli pedlere bakıyordum tam uygulaması çok zor deniliyor aslında en çok o öneriliyor yeni bir şey galiba, TF 8 üst düzey macun mu oluyor? Tam bilgim yokta macunlarda.
İletkenlik degeri cok ust duzeydir yogun bir macundur pump out ihtimali var ama Kryonaut gibi MX6 gibi macunlara gore daha az. Faz degisimli ilk onerimdir fakat stokta olan eli yuzu duzgun urun yok.
dewberry
Üstün
2025 TF8'ler iğrenc. TF9, TF8EX, TFX alınmalı.Normalde Thermal Grizzly faz değişimli pad önerirdim fakat stoğu yok, TF8 önerebilirim.
Hocam pump out yüksek sıcaklıklarda 90 derece falan , sürekli yüksek sıcaklığa maruz kalıp özelliğini yitirmesi falan mı?İletkenlik degeri cok ust duzeydir yogun bir macundur pump out ihtimali var ama Kryonaut gibi MX6 gibi macunlara gore daha az. Faz degisimli ilk onerimdir fakat stokta olan eli yuzu duzgun urun yok.
TF8EX daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 TFX stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.
Macunun merkez noktadan kenarlara doğru taşması.Hocam pump out yüksek sıcaklıklarda 90 derece falan , sürekli yüksek sıcaklığa maruz kalıp özelliğini yitirmesi falan mı?
Üstteki gibi olması gerekiyor.
Dosya Ekleri
TF8ex daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 tfx stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.
Macunun merkez noktadan kenarlara doğru taşması.
Üstteki gibi olması gerekiyor.
Anladım teşekkürler TF8 deneyip yorum yaparım alınca. CPU ve GPU üstüne çok kalın olmayacak sekilde düzgünce yaparsam sorun çözülür galiba.
dewberry
Üstün
Üretimi, versiyon demiyorum.TF8EX daha fazla pump out yapıyor ürün yorumları böyle. TF9 TFX stokta yok ezbere tavsiye yapmanın da anlamı yok. Ürünün 2025 versiyon olduğunu nereden çıkardınız? Kaynağınız varsa gösterin.
TF8EX kullanıyorum G900 cihazımda. Pump out düzgün miktarda surulursa yapmıyor, 60-70 derece standby sıcaklıgını 37-45 gibi oldukca iyi degerlere indirdi (Nitro 5 cihazım ile karşılaşamaz halen daha
Anladım teşekkürler TF8 deneyip yorum yaparım alınca. CPU ve GPU üstüne çok kalın olmayacak sekilde düzgünce yaparsam sorun çözülür galiba.
Eşit yayılsa yeter boldan sürmenize gerek yok. Yapılan yorum güncel kıvamının yoğun olduğu belirtilmiş TF7 TF4 denemiş belli ki onlarla karşılaştırmış TF7 zaten yoğun ve beğenilen bir macundu alıp deneyebilirsiniz. Kryonaut önermiyorum fazla akışkan.