500 TL'ye replika AirPods Pro 1. nesil alınır mı?

Bütçe
500 TL

Emre Human

Üstün
Arkadaşım eğer istersem verebileceğini söyledi. Sizce alınır mı pek bir bilgim yok. Batarya ömrü %61'miş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dürüst olacağım.
İçinde batarya bulunan bir üründe replika tercih etmek büyük kumar ve ayrıca kulağınızda duran bir ürün.
Siz bilirsiniz ama şahsen hiç tavsiye etmiyorum.

Airpods kullanıyor gözükmüş olmak için kulak sağlığından olmaya değerse al. Çakma kulaklığa 500 vereceğine git az daha koy düzgün bir markanın kulaklığını alırsın. 500'e bile alınabilir hatta bir şeyler ama replikadan uzak dur bence.

Öyle takıntılarım yok bu fiyat bandında daha kaliteli ürün varsa atın alayım. Pek bilgili olmadığım için Airpods'u duyunca bütçede en kalitelisidir herhalde diye düşündüm açıkçası.

Replika hiçbir ürünü tavsiye etmiyoruz, özellikle vücudunuzla birebir temasta olan bir ürün için asla.

Öyle takıntılarım yok bu fiyat bandında daha kaliteli ürün varsa atın alayım. Pek bilgili olmadığım için Airpods'u duyunca bütçede en kalitelisidir herhalde diye düşündüm açıkçası.
Kendin replika diyorsun, gerçeğiyle çakmasının aynı kalitede olacağını düşünmüyorsun değil mi?

Satan eleman istediği kadar 1. kalite cart curt desin çakma çakmadır. Özellikle ayakkabı ve elektronikte hele kulaklık gibi bir üründe aklı olan biri replika almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…