Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400-500 TL
Merhaba,
Kendim için tasarım yapıp tişört veya sweatshirt bastırmak istiyorum. Güvenilir ve baskısı güzel olan site önerebilir misiniz? Bütçem 400-500 TL civarında.
Trendyol Hepsiburada tarzı yerlerde "kişiye özel t shirt" araması yapın.
sentetik
Çalışkan
Biraz geç gördüm ama elinde tshirtün var ise seçtiğin bir görseli kendin de piyasada bastırabilirsin. Piyasada DTF baskı yapan yerler var. Teknoloji o kadar gelişti ki makineler birbirinin aynısı oldu birçok yerde. kalite çok fark etmiyor sadece baskıyı hazırlayan makinenin bakımı yapılmadı ise sonuç bozuk çıkabiliyor. DTF Makinesinden anlamayan birisi bakımını yapmaz, teknik bilgisi yoktur, yanlış formatta baskıya gönderir, ekranda göründüğünden farklı renkte ve baskının sonucunda da makine hatası olarak sonuçlanabiliyor. İnternet sayfalarınd gördüğün baskılar da bilgisayarda hazırlanıp tshirtün üzerine ekleniyor. Yani gerçek görüntü değil hiç birisi. En iyisi bizzat kendin gidip kaliteyi görmek ondan sonra baskısını yaptırmak. Makine baskısını yaptıktan sonra bir de Tshirt üzerine pressleme işlemi var. Onun bile bir tekniği var. Yani biraz dikkatli olmak lazım.
Piyasada fiyatlandırmayı da genelde A4 veya A3 olarak yaparlar. Yani bu ölçüleri santime çevirirsek
A4: 21 x 29,7cm
A3: 29,7 x 42 cm
Eğer müşteri dostu bir yere denk gelirsen o DTF makineleri genelde ya 35 veya 60 cm'lik olur. Aynı fiyata daha büyük bile basabilirler.
İstanbul genelinde konuşuyorum birçok yerde bu makineyi kullanan insanlar var.
Piyasada fiyatlandırmayı da genelde A4 veya A3 olarak yaparlar. Yani bu ölçüleri santime çevirirsek
Eğer müşteri dostu bir yere denk gelirsen o DTF makineleri genelde ya 35 veya 60 cm'lik olur. Aynı fiyata daha büyük bile basabilirler.
cemkaraca
Yetkin
Teşekkür ederim bilgiler için hocam.Biraz geç gördüm ama elinde tshirtün var ise seçtiğin bir görseli kendin de piyasada bastırabilirsin. Piyasada DTF baskı yapan yerler var. Teknoloji o kadar gelişti ki makineler birbirinin aynısı oldu birçok yerde. kalite çok fark etmiyor sadece baskıyı hazırlayan makinenin bakımı yapılmadı ise sonuç bozuk çıkabiliyor. DTF Makinesinden anlamayan birisi bakımını yapmaz, teknik bilgisi yoktur, yanlış formatta baskıya gönderir, ekranda göründüğünden farklı renkte ve baskının sonucunda da makine hatası olarak sonuçlanabiliyor. İnternet sayfalarınd gördüğün baskılar da bilgisayarda hazırlanıp tshirtün üzerine ekleniyor. Yani gerçek görüntü değil hiç birisi. En iyisi bizzat kendin gidip kaliteyi görmek ondan sonra baskısını yaptırmak. Makine baskısını yaptıktan sonra bir de Tshirt üzerine pressleme işlemi var. Onun bile bir tekniği var. Yani biraz dikkatli olmak lazım.
tisorthane38
Çalışkan
Tişörthane ile kendi tişört tasarımını kolayca yapıp bastırabiliyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-