KS KS Ali Osman 06 Çalışkan Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 64 Yer Trakya 18 Aralık 2025 #11 Simon dedi: Onemli degil. Stok durumuna baktim İzmit'te stok gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam. Size güveniyorum. Pedergil duymasın beni A101'deki 10TL'lik Gosmart kulaklık ile boğar . Deneyip yine fikrimi belirtirim olmadı.
Simon dedi: Onemli degil. Stok durumuna baktim İzmit'te stok gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam. Size güveniyorum. Pedergil duymasın beni A101'deki 10TL'lik Gosmart kulaklık ile boğar . Deneyip yine fikrimi belirtirim olmadı.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 18 Aralık 2025 #12 Ali Osman 06 dedi: Tekrardan sağ olun hocam. Size güveniyorum. Pedergil duymasın beni A101'deki 10TL'lik Gosmart kulaklık ile boğar . Deneyip yine fikrimi belirtirim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun simdiden. Ne alirsan al, guzel gunlerde kullanirsin umarim.
Ali Osman 06 dedi: Tekrardan sağ olun hocam. Size güveniyorum. Pedergil duymasın beni A101'deki 10TL'lik Gosmart kulaklık ile boğar . Deneyip yine fikrimi belirtirim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun simdiden. Ne alirsan al, guzel gunlerde kullanirsin umarim.