Ali Osman 06
Çalışkan
Type-C girişli kablolu bir kulaklığa ihtiyacım vardı. MediaMarkt'ta gördüm 500 TL'ye. Sizce almaya değer mi?
800 TL ama nasıldır hocam? Baya götürür mü?
Goturur. Ben 5 sene uzeri kullandim eski lightning girisli olani. Bu da goturur eger kotu kosullarda kullanmazsan.
Telefon Android sıkıntı çıkarmaz umarım. Kötü koşullar derken ne demek istediniz?Goturur. Ben 5 sene uzeri kullandim eski lightning girisli olani. Bu da goturur eger kotu kosullarda kullanmazsan.
Ben Android'de de kullandim. Sorun cikarmadi. Kotu kosullardan kastim, kabloya zarar gelmeyecek sekilde muhafaza etmek lazim. Asiri kaliteli degil kablosu. Fakat benim kullandigim iki EarPods'da da bir asinma vs. Olmadi. Buradan almani oneririm ayrica.Telefon Android sıkıntı çıkarmaz umarım. Kötü koşullar derken ne demek istediniz?
Media ya da teknosa da var mıdır hocam? Şuan elden almalık bakıyorum. Nedeni biraz karışık...Ben Android'de de kullandim. Sorun cikarmadi. Kotu kosullardan kastim, kabloya zarar gelmeyecek sekilde muhafaza etmek lazim. Asiri kaliteli degil kablosu. Fakat benim kullandigim iki EarPods'da da bir asinma vs. Olmadi. Buradan almani oneririm ayrica.
Mediamarkt'da var.Media ya da teknosa da var mıdır hocam? Şuan elden almalık bakıyorum. Nedeni biraz karışık...
Sağ olun hocam. Yarın İzmit'ten bakacağım bakalım var mı? Aslında ttec'i de izmitte gördüm ama yanında Apple görmedim. Herhalde Apple ürünleri ayrı yerde duruyor.
Onemli degil. Stok durumuna baktim İzmit'te stok gozukuyor.Sağ olun hocam. Yarın İzmit'ten bakacağım bakalım var mı? Aslında ttec'i de izmitte gördüm ama yanında Apple görmedim. Herhalde Apple ürünleri ayrı yerde duruyor.