Eğer hoparlöre de ihtiyacım yok hikayeli oyunda çok az oynuyorum dersen AOC ama ben FPS oyunu az oynuyorum sistemimde az gecikmeyle yırtılma olmasın diyorsan ASUS, kısaca ikisi de genel kullanıma hitap ediyor ama ikisinin de farklı iyi yonleri ve eksileri var.

Reddit'te açamayanlar olmuş ama doğrudur.

Çok gecikme yaratır mı ya? Çünkü ben genel kullanım düşünüyorum hem rekabetçi hem hikayeli oyun karışık oynarım diye hem renk gamutu yüksek hem de Hz yüksek bir şey bakıyorum da AOC şu an ilaç gibi geldi Adaptive Sync ile de yırtılma falan çözülmez mi hocam, şu an bende M2258C var Casper'in TN panel 60Hz yaklaşık 4-5 yıl oldu kullanalı yani değiştirmek istiyorum artık bana ikisi de fark etmiyor şu an.

G-Sync = Adaptive Sync'ten daha az gecikme anlamına gelmiyor. İkisi de FPS ile monitörün yenileme hızını eşitleyen teknolojiler. Yani monitörün 180Hz iken 150 FPS alırsan monitörün yenileme hızını 150Hz'ye düşürür. Valorant gibi oyunlarda zaten çok yüksek FPS alacağı için anlamsız. Daha çok düşük FPS alan kullanıcılar için işe yarar. G-Sync olması tabii ki de bir artı ama, monitörün tepki süresiyle alakalı şeyler değil. İncelemesini görmeden ASUS, AOC'tan daha hızlı diyemeyiz.
hocam dediğiniz doğru da bişey sorucam attığınız videoda sizin sistemde mi sorun var arada ortada mavi çizgiler geliyor benden mi sizdenmi anlamadım.

Çok gecikme yaratır mı ya? Çünkü ben genel kullanım düşünüyorum hem rekabetçi hem hikayeli oyun karışık oynarım diye hem renk gamutu yüksek hem de Hz yüksek bir şey bakıyorum da AOC şu an ilaç gibi geldi Adaptive Sync ile de yırtılma falan çözülmez mi hocam, şu an bende M2258C var Casper'in TN panel 60Hz yaklaşık 4-5 yıl oldu kullanalı yani değiştirmek istiyorum artık bana ikisi de fark etmiyor şu an.
AOC alın geçin.

Hocam dediğiniz doğru da bir şey soracağım attığınız videoda sizin sistemde mi sorun var arada ortada mavi çizgiler geliyor benden mi sizden mi anlamadım.

Hangi video ve kaçıncı dakika?

Adaptive Sync ile G-SYNC aynı işlevi. Görüyor zaten. Yırtılma sorunu olmaz. ASUS'ta G-SYNC modülü yok zaten. Sadece NVIDIA tarafından test edilmiş. Fazla beklentiye girmeyin bu konuda. ASUS'ta FreeSync Premium ve Adaptive Sync var. Yani FreeSync üzerinden G-SYNC açıcaksınız.

Hangi video ve kaçıncı dakika?

Adaptive Sync ile G-Sync aynı işlevi. Görüyor zaten. Yırtılma sorunu olmaz. ASUS'ta G-Sync modülü yok zaten. Sadece NVIDIA tarafından test edilmiş. Fazla beklentiye girmeyin bu konuda. ASUS'ta FreeSync Premium ve Adaptive Sync var. Yani FreeSync üzerinden G-Sync açıcaksınız.

Sorunu çözdüm AMD'nin azizliğine uğramışım :D