5000-6000 TL monitör önerisi

Çok gecikme yaratır mı ya? Çünkü ben genel kullanım düşünüyorum hem rekabetçi hem hikayeli oyun karışık oynarım diye hem renk gamutu yüksek hem de Hz yüksek bir şey bakıyorum da AOC şu an ilaç gibi geldi Adaptive Sync ile de yırtılma falan çözülmez mi hocam, şu an bende M2258C var Casper'in TN panel 60Hz yaklaşık 4-5 yıl oldu kullanalı yani değiştirmek istiyorum artık bana ikisi de fark etmiyor şu an.

hocam dediğiniz doğru da bişey sorucam attığınız videoda sizin sistemde mi sorun var arada ortada mavi çizgiler geliyor benden mi sizdenmi anlamadım.

AOC alın geçin.

Hocam dediğiniz doğru da bir şey soracağım attığınız videoda sizin sistemde mi sorun var arada ortada mavi çizgiler geliyor benden mi sizden mi anlamadım.

Hangi video ve kaçıncı dakika?

Adaptive Sync ile G-SYNC aynı işlevi. Görüyor zaten. Yırtılma sorunu olmaz. ASUS'ta G-SYNC modülü yok zaten. Sadece NVIDIA tarafından test edilmiş. Fazla beklentiye girmeyin bu konuda. ASUS'ta FreeSync Premium ve Adaptive Sync var. Yani FreeSync üzerinden G-SYNC açıcaksınız.

Sorunu çözdüm AMD'nin azizliğine uğramışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…