Bütçe
6.500 TL

metezqq

Uzman
Başlıkta gördüğünüz üzere bir gaming monitör arıyorum. En düşük 144 Hz olursa daha iyi olur. Bir de tam adlarını hatırlamıyorum ama pivot gibi sağa sola, aşağı yukarı şeklinde ayarlayabilirsem daha iyi olur. Bir de bence en önemlisi, dahili bir hoparlörü bulunursa çok memnun olurum. Önerisi olan da dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta gördüğünüz üzere bir gaming monitör arıyorum. En düşük 144 Hz olursa daha iyi olur. Bir de tam adlarını hatırlamıyorum ama pivot gibi sağa sola, aşağı yukarı şeklinde ayarlayabilirsem daha iyi olur. Bir de bence en önemlisi, dahili bir hoparlörü bulunursa çok memnun olurum. Önerisi olan da dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler.
İşte 5000 - 6500 TL aralığında, 144 Hz yenileme hızı olan, pivot ayarı yapılabilen ve dahili hoparlör bulunduran gaming monitör önerileri:

1. Acer Nitro VG272UPbmiipx
- Yenileme Hızı: 144 Hz
- Çözünürlük: 2560 x 1440 (QHD)
- Pivot Özelliği: Var
- Dahili Hoparlör: Var
- Panel Türü: IPS
- Ekstra: HDR10 desteği

2. ASUS TUF Gaming VG259QM
- Yenileme Hızı: 240 Hz (Overclock ile)
- Çözünürlük: 1920 x 1080 (Full HD)
- Ekstra: G-Sync desteği

3. LG 27GN800-B
- Yenileme Hızı: 144 Hz
- Çözünürlük: 2560 x 1440 (QHD)
- Ekstra: HDR10 desteği ve sRGB %98 kapsama alanı

Bu monitörler, oyun deneyiminizi geliştirmek için gerekli özellikleri sunmaktadır. Hangi modelin sizin için daha uygun olduğunu değerlendirip seçeebilirsiniz. Dilerseniz, teknik detaylar veya tercihlerinize yönelik başka sorular için daha fazla bilgi isteyebilirsiniz. İyi günler!