Bütçe
5000 TL
Merhaba,

Elimde AOC 24G2U monitörüm var ve ikinci bir monitör almaya karar verdim.
FPS oyunları oynuyorum, dolayısıyla ghosting ve gecikme önemli kriterlerimden. Ancak benim için en önemlisi görüntü kalitesi; muhtemelen IPS panel alacağım, imkanım olsa OLED alırım, o derece söyleyeyim.
Şu an aklımda yalnızca indirime girdiğinde Lenovo Legion 25-I30 almak var.
Özellikle sizlerden, daha önce yorumlarda bu konuyu tartıştığımız için, görüşlerinizi bekliyorum.

Bütçem: 5000 TL, ancak indirim bekleyebilir veya biraz daha bütçemi artırabilirim.

Konumda @BerkayZ87 ve @150 u özellikle etiketlemiştim. Daha öncesinde monitör rehber konusunda bu konuda konuştuğumuz için. O konu üzerinden monitör önerisi isteseydim konu açmam gerektiğinden ötürü muhtemelen raporlanacaktım. Şimdi konuyu açıp onları etiketliyorum onların da görüşünü almak için ama etiketler kaldırılmış. Gerçekten garip...

Merhaba,

FPS oyunları oynuyorum, dolayısıyla ghosting ve gecikme önemli kriterlerimden. Ancak benim için en önemlisi görüntü kalitesi; muhtemelen IPS panel alacağım, imkanım olsa OLED alırım, o derece söyleyeyim.
Özellikle sizlerden, daha önce yorumlarda bu konuyu tartıştığımız için, görüşlerinizi bekliyorum.

Bütçem: 5000 TL, ancak indirim bekleyebilir veya biraz daha bütçemi artırabilirim.

Dediğiniz gibi R25I30 alınabilir bir monitör, kendimde kullanıyorum herhangi bir eksisini görmedim.

Merhaba,

R25i-30 kriterlerine uyuyor ancak en önemli kriterin görüntü kalitesi o nedenle şunu öneriyorum:
Tüm kriterlerine tam anlamıyla uyuyor.

Güzel indirim. Fiyat/performans açısından bu daha iyi olur. @Darth Umbra

R25i-30, görüntü kalitesinde kötü demiyorum ancak 24G2SP ve 24G4X kadar iyi değil.

Son düzenleme:
R25i-30 kriterlerine uyuyor ancak en önemli kriterin görüntü kalitesi o nedenle şunu öneriyorum:
Tüm kriterlerine tam anlamıyla uyuyor.
Gecikme değerleri, siyah ve beyaz renkleri, genel renk performansı (tasarımcı değilim dolayısıyla herhangi bir ayar açmadan direkt düz renk performansından bahsediyorum) bakımından yine bu monitörü mü önerirdiniz ?

Elimde AOC 24G2U var yazdığım gibi ancak bu elimdeki monitörden daha iyi bir monitör almak istiyorum. Parlaklık ve kontrastın orjinal değerlerinde dahi beyazları çok fazla göz yakan bir monitör.

2. monitör olarak çok kullanışlı olacaktır,
Yeni alacağım monitörü ana monitör yapmayı düşünüyordum aslında.

Gecikme değerleri, siyah ve beyaz renkleri, genel renk performansı (tasarımcı değilim dolayısıyla herhangi bir ayar açmadan direkt düz renk performansından bahsediyorum) bakımından yine bu monitörü mü önerirdiniz?
Gecikme değerleri hariç saydıklarının hepsi görüntü kalitesine giriyor zaten. Evet, bunu önerirdim.

Söz konusu AOC modellerini karşılaştırıldığında R25i-30'deki tek avantaj parlaklık.
Elimde AOC 24G2U var yazdığım gibi ancak bu elimdeki monitörden daha iyi bir monitör almak istiyorum. Parlaklık ve kontrastın orjinal değerlerinde dahi beyazları çok fazla göz yakan bir monitör.
24G4X modeli, 24G2U'dan bağımsız bir model.