Makaleler
4
Herkese merhaba. ASUS monitörümün bozulması ve servisle yaşadığım sorunlardan dolayı anlık olarak monitörsüz kaldım. Monitöre ihtiyacım var. İstediğim şeyler şunlar;

• ASUS veya Acer olmayacak(en büyük kriter).
  • 1080p ve 24 inç.
  • 120+ Hz
  • Tercihen IPS.
  • Tercihen hoparlörü olsun.
Yaklaşık 5000 lira ayırabilirim. Gerçekten değecek bir şey varsa biraz daha esnetebilirim fiyatı. Teşekkür ederim herkese. @BerkayZ87, sizin de önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Biraz daha seçeneklere bakmak istiyorum.

@BerkayZ87, etiketledim sizi.
24G42E modeli var lakin hoparloru yok sanirsam. Hoparloru olan tek secenek VP249QGR lakin ASUS istemedigini belirtmissin. Acikcasi 2. ele yonelmedigin surece bu butcede hoparlorlu model bulmak zor. 2. ele yonelirim dersen 24G2U v1 veya 24G2SPU.

24G42E modeli var lakin hoparloru yok sanirsam. Hoparloru olan tek secenek VP249QGR lakin ASUS istemedigini belirtmissin. Acikcasi 2. ele yonelmedigin surece bu butcede hoparlorlu model bulmak zor. 2. ele yonelirim dersen 24G2U v1 veya 24G2SPU.
QGR kullanıcısıydım da elimde patladı. Malum firmanın malum anlaştığı firmanın yoluna Allah kimseyi düşürmesin. Sağlam mı bu AOC modeli?

@BerkayZ87, bazı LG modelleri var aklımda. Verdiğim bütçeyi delmeyi düşünüyorum. LG konusunda başka kişilerden iyi yorumlar aldım.

Son düzenleme:
QGR kullanıcısıydım da elimde patladı. Malum firmanın malum anlaştığı firmanın yoluna Allah kimseyi düşürmesin. Sağlam mı bu AOC modeli?
Yeni bir monitör olduğu için UKT'si yok lakin incelemeler doğrultusunda iyi görünüyor.
@BerkayZ87, bazı LG modelleri var aklımda. Verdiğim bütçeyi delmeyi düşünüyorum. LG konusunda başka kişilerden iyi yorumlar aldım.
LG'nin bu bütçede iyi monitörü yok. IPS olanların hepsinin kontrastı kötü.

Yeni bir monitör olduğu için UKT'si yok lakin incelemeler doğrultusunda iyi görünüyor.

LG'nin bu bütçede iyi monitörü yok. IPS olanların hepsinin kontrastı kötü.
Sağlam olduğu gerekçesiyle bütçemin de üzerine çıkarak bu modeli aldım; LG 24'' UltraGear 24GS65F-B.