5000TL ikinci el telefon önerisi

Ercüment Çizer

Başarılı
Merhaba, 5000TL bütçede sahibinden’de araştırırken linkini verdiğim tarza telefonlar gördüm.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...am-50mp-kmra-67w-sarj-kutulu-1186454831/detay

Bunlar tabii ki yurt dışı telefon farkındayım ama fiyat uygun geldi, bir sıkıntı çıkar mı? Bu konuda bir problem yoksa yurt dışı telefona da açığım. Teşekkür ederim. Bütçeyi 5300’e kadar aşabilirim. Güncel telefon önerirsenizde çok müteşekkir olurum, S9 gibi cihazlarla ilgilenmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışı telefon alırken tek dikkat etmeniz gereken şey satıcı. Her ne kadar kapalı kutu gözükürse gözüksün bunları yeniden paketleyip sorunlu telefon satabiliyorlar.

Yurtdışı telefon alırken tek dikkat etmeniz gereken şey satıcı. Her ne kadar kapalı kutu gözükürse gözüksün bunları yeniden paketleyip sorunlu telefon satabiliyorlar.
Nasıl ayırt edebilirim hocam, İstanbul avcılar konumunda bir Vodafone bayii, ben İstanbul'da oturmadığım için gidip bakamıyorum. Berk İletişim bayii adı, bir bildiğiniz varsa, aktarırsanız çok minnettar olurum.

Maalesef bilmiyorum ama internet üzerinden bir araştırın, gidin görün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…