5060 Ti 16 GB rakiplerinin fiyatına kıyasla alınabilir mi?

9070,5070 ile aynı fiyatta tercih edilse 5070 daha mantıklı. 9070XT ile 60Ti arasında şuan 7.5-8K fark var. Segment yükseliyoruz neredeyse ki bu şekil tavsiyenin ucu hep açık. İndirim konusuna gelirsek arada girdiğinden haberim var fakat sistem ve parçalar bilmediğimiz yakın tarihte yüklü zam yiyecek gibi bekleme riskine değer mi bilmiyorum.

8K fazla vererek bildiğin çağ atlıyorsunuz. 9070 XT'nin dengi 5070 Tİ. 5060 Tİ'nin ne derece pahalı konumda olduğunu siz düşünün.

Yo yine değil, aynı fiyata 5070'ten performanslı bir kart alıyorsun öyle de böyle de. 9070XT ile arasında 7,5/8k olsa bile 2.el'de bu fark 3/4 bin. 5060 Ti'ya 25 vereceğine 3 ekleyip 28 civarına 5070 Ti yamultan 9070XT alabiliyorsan düşünmen hata zaten. Hani 9060XT'den 5060 Ti'ye +7/8k vermek mantıklıyken 5060 Ti fiyatına 7/8 ekleyip 9070XT almak mı mantıklı olmuyor. NVIDIA tarafından kazıklanmak istersen tercih senin, bir şey diyemeyiz.

Bana soracak olursan 2.el'den 9070XT alabiliyorsan çök, sıfır olacak diyorsan Sinerji'de 9070XT Pulse 31000₺.

AMD şöyle sıkıntı böyle sıkıntı diyenlere de belirteyim aynı fikirlere sahiptim taki 9070XT'ye geçene kadar. Allah'ın NVIDIA'sı masaüstünde bile drop yediriyordu saygılar.
RX 9060 XT'de başıma gelen sorunlardan dolayı AMD'nin beni uğraştırdığını belirttiğim için özür dilerim. Malum AMD'yi kullanabilmek için üstün insan olmak gerekiyor (!) İşin ironik kısmı AMD'de mikro tekleme, FPS drop tarzı sorun yaşayan birisi olunca yine yardım eden biz oluyoruz. AMD önerdikten sonra lütfen yaşanan sorunlara da destek olunuz. Bir diğer konu NVDIA sorunsuz diyen yok, sadece yazılım kısmı daha güvende hissettiriyor. Umarım AMD tarafı sizde bir sorun yaratmaz ve güle güle kullanırsınız. Temennimiz hep bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…