Hocam bende Galax 4070 Ti Süper var. Sizdeki bir fotoğrafta kullanıcı adı net değil. Ben de netlik sorun olmadı ama bazen takılmalar olabiliyor. Oyunu kapatıp açınca veya sistemi yeniden başlatınca düzeliyor. Ayrıca Chrome'da bazen kasma oluyor, hemen ardından PC kilitleniyor. Restart atmazsam da düzelmiyor. ASUS ve MSI alsanız onlarda da bu sorunları yaşamayacağımızın garantisi yok ama Galax vb. markalarda yaşanma ihtimali daha yüksek. Tabii forumda bir de Galax fanları var ve toz kondurmuyorlar.

Hocam bende Galax 4070 Ti süper var. Sizdeki bir fotoğrafta kullanıcı adı net değil. Ben de netlik sorun olmadı ama bazen takılmalar olabiliyor. Oyunu kapatıp açınca veya sistemi yeniden başlatınca düzeliyor. Ayrıca Chrome'da bazen kasma oluyor, hemen ardından PC kilitleniyor. Restart atmazsam da düzelmiyor. ASUS ve MSI alsanız onlarda da bu sorunları yaşamayacağımızın garantisi yok ama Galax vb. markalarda yaşanma ihtimali daha yüksek. Tabii forumda bir de Galax fanları var ve toz kondurmuyorlar.

GTA V de çözümü buldum çözünürlük yanlıştı galiba şimdi kitlenmiyor. Ama battlefielddeki sorun oluyor bazen diğer oyunlarda sorun yok bence ekran kartında sorun yok . Yardım için teşekkürler .