Detaylar
Kim cevapladı?borujcu
Uzman
4350 dolar civarı İncehesap'tan alındı. Bugün elime geçti. İlk defa kart boşta iken böyle bir coilwhine gördüm. Normalde Coilwhine'li kartlarım hep yük altında ya da çok yüksek FPS alındığında oluyordu.
Bence de geç olmadan iade edin kart yük altında bile değil.
deadfellow
Üstün
Videodaki ses coil whine sesine hiç benzemiyor, sanki bir kablo fana değiyor gibi ses daha çok. CW sesi böyle olmaz yani.
Bkz:
Bkz:
sawyerford
Üstün
CW'ye benzemiyor ve bazı CW'ler yükte değil boşta çıkabiliyor. Yani yükte sorun olmuyor fakat yüksüz durumda ya da hafif yükte ses yapabiliyor fakat videodaki ses CW gibi gelmedi.
AceTeq
Üstün
Videodaki ses coil whine sesine hiç benzemiyor, sanki bir kablo fana değiyor gibi ses daha çok. CW sesi böyle olmaz yani.
Bkz:
Hocam o ne öyle köfte pişiriyor.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
CW sesine benzemediğinin bende farkındayım arkadaşlar. Kartın fanına hiçbir şey temas etmiyor. Zira fanlar dönmüyorken de bu ses çıkıyor. Garip bir şekilde idle'da iken yükte olduğundan daha bariz oluyor. Kart yüke girince daha bir rahatlıyor. Kafamı kasanın içine soktuğum zaman duyuyorum bu sesi. Kasanın kapağı kapalıyken duymuyorum ondan kullanmaya devam edeceğim. Ama çok garibime gitti gerçekten.
AceTeq
Üstün
CW sesine benzemediğinin bende farkındayım arkadaşlar. Kartın fanına hiçbir şey temas etmiyor. Zira fanlar dönmüyorken de bu ses çıkıyor. Garip bir şekilde idle'da iken yükte olduğundan daha bariz oluyor. Kart yüke girince daha bir rahatlıyor. Kafamı kasanın içine soktuğum zaman duyuyorum bu sesi. Kasanın kapağı kapalıyken duymuyorum ondan kullanmaya devam edeceğim. Ama çok garibime gitti gerçekten.
O zaman sıkıntı yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347