AhmetBurak

Başarılı
Selam, B ehliyetim var, oldum olalı motorlarla ilgim var ama aile baskısı vs. hiç imkan olmadı. Ruhsatta 50 cc gözüken scooter motor almayı düşünüyorum, şehir içinde dolaşmak için. İlanları gezerken Kuba Newcity gördüm, sizce alınır mı? Şekli de güzel geldi bana.

Orijinal 50CC alma da, 125'lik çinliller zaten kardeş gibiler. Tek tavsiyem olabildiğince uyguna çözmeye çalış. Masraf veya iş açıyorlar ve sürekli değer kaybediyorlar. Keyif için süreceksen bunları da göz önünde bulundurup alabilirsin. Dediğin modelde güzel.

Orijinal 50CC alma da, 125'lik çinliller zaten kardeş gibiler. Tek tavsiyem olabildiğince uyguna çözmeye çalış. Masraf veya iş açıyorlar ve sürekli değer kaybediyorlar. Keyif için süreceksen bunları da göz önünde bulundurup alabilirsin. Dediğin modelde güzel.

Hocam ilanda Yamaha neos 50CC 2 zamanlı egzozlu bir motor var 65k istiyor sence alınır mı?

hocam klişe bir laf olacak ama 50cc alma eğer çok zayıf değilsen. ehliyetten kaçıyorsun evet ama cidden keşke almasaydım dersin aşırı yavaş ve dandik oluyor 50 ccler. ruhsatta 50cc gerçekte 125 olanların sadece adı 125 torku düşük oluyor hatta 50liklere bile yakın oluyor.