Modlama derken bunu kastediyorum hocam, donanıma müdahale edeceksiniz.

Ekstra olarak, USB 1.1 girişi olduğu için ne takarsan tak 1.5MB hızında çalışacak. Taşınabilir HDD önerme sebebim maliyeti düşük olmasıdır ve rahat. Program ismi Defraggler idi. Oyun attığın HDD veya USB ne ise bu program ile USB/HDD sıkıştırın. Oyun takılmaları önüne geçersiniz.

Aklıma takıldı. Senin Slim kasa bir PS2'in olsa oyunları depolamak için ne yapardın?

Aklıma takıldı. Senin Slim kasa bir PS2'in olsa oyunları depolamak için ne yapardın?
Bende FAT var gerçi ama fark etmez. FAT kasalarında kendine özel ağ adaptörleri var, kendisinde SATA girişi olur. SSD takar takılmadan oynardım, ama ağ adaptör fiyatları 1500 TL. USB'den oyun oynayacaksan eğer büyük dosyalı oyunlarda inanılmaz takılmalar var. Önerdiğim programı indirip ardından oyun attığın USB/HDD ne ise program üzerinden sıkıştırıp daha hızlı okunabilir hale getirebilirsin. Maliyet açısından sana ne uygun ise onu al, USB/HDD fark etmez.

Bende FAT var gerçi ama fark etmez. FAT kasalarında kendine özel ağ adaptörleri var, kendisinde SATA girişi olur. SSD takar takılmadan oynardım, ama ağ adaptör fiyatları 1500 TL. USB'den oyun oynayacaksan eğer büyük dosyalı oyunlarda inanılmaz takılmalar var. Önerdiğim programı indirip ardından oyun attığın USB/HDD ne ise program üzerinden sıkıştırıp daha hızlı okunabilir hale getirebilirsin. Maliyet açısından sana ne uygun ise onu al, USB/HDD fark etmez.
Ağ adaptörü ile SSD bağlanabilir mi PS2'ye?

Ağ adaptörü ile SSD bağlanabilir mi PS2'ye?
Slim modeline takamazsınız maalesef, FAT serisine özel. Bölümü var.
de5eaaad1dc3eb357b4a2f0719f446c8ef8b9a90_original.webp

PS2-Fat-Console-Back-Ntwrk.webp