512 GB depolamaya ihtiyacı olan biri hangi USB belleği almalı?

Aklıma takıldı. Senin Slim kasa bir PS2'in olsa oyunları depolamak için ne yapardın?

Aklıma takıldı. Senin Slim kasa bir PS2'in olsa oyunları depolamak için ne yapardın?
Bende FAT var gerçi ama fark etmez. FAT kasalarında kendine özel ağ adaptörleri var, kendisinde SATA girişi olur. SSD takar takılmadan oynardım, ama ağ adaptör fiyatları 1500 TL. USB'den oyun oynayacaksan eğer büyük dosyalı oyunlarda inanılmaz takılmalar var. Önerdiğim programı indirip ardından oyun attığın USB/HDD ne ise program üzerinden sıkıştırıp daha hızlı okunabilir hale getirebilirsin. Maliyet açısından sana ne uygun ise onu al, USB/HDD fark etmez.

Ağ adaptörü ile SSD bağlanabilir mi PS2'ye?

O zaman USB bellek tek çare gibi gözüküyor. Öyle mi? Fakat takılma yaşamak istemem açıkçası.
Evet öyle, dediğimi yaparsanız takılmayı minimum seviyesine düşürürsünüz. 1.5MB ile dosya okumaya çalışıyor hocam, takılmasında ne yapsın...

Rehber var mı peki YouTube'da bayağı bir video gördüm fakat güvenilir bir kaynak bulamadım.
Pek bir şey yapmayacaksınız, Defraggler indirin. Ardından açıp takılı USB seçin. Ardından analiz et tuşuna bas. Sonra birleştir de bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…