Bütçe
520.000 TL

5707

Başarılı
Makaleler
4
Arabaları pek bilmiyorum. Annemi motora ikna edemediğim için bu fiyatta araba bakıyorum. İkna eden nasıl ikna ettiğini yazabilir mi?. Bu fiyat bandında hangi otomobiller var? Az kilometreli, ekonomik. 670 bine çıkılabilir. Aracı almama daha çok var bu arada. Evde konuşuluyor ama ben araba modellerini bilmiyorum. Öğrenmek için açtım konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opel'den uzak dur. Az arıza istiyorum, sanayiye sadece bakım için uğramak istiyorum diyorsan Toyota ve Hyundai bakmanı tavsiye ederim. Tabii önce Hatchback mi istiyorsun yoksa sedan mı bunu bilmek gerekir. Otomatik ya da manuel mi istiyorsun bu bilgileri bilmek gerekiyor. Aklında nasıl bir araba var ve sen o araçtan ne istiyorsun?

308 var mı bu paraya? Varsa bence 308 alınabilir. Tam öğrencilik araç. Kaza yapsan parçası ucuz, yakıt tüketimi az. 2-3 yıl sonra satmak istesen satabilir misin orasını bilemem.
Alfa Romeo ve Hyundai de var da. Alfalar 2024 yazdan önce ucuzdu gençler hücum edince temizlerinin fiyatını yükselttiler. Baban veya tanıdığın bir abin filan arabadan anlıyorsa Alfa Romeo da bakabilirsin.

Son düzenleme:
Opel'den uzak dur. Az arıza istiyorum, sanayiye sadece bakım için uğramak istiyorum diyorsan Toyota ve Hyundai bakmanı tavsiye ederim. Tabii önce Hatchback mi istiyorsun yoksa sedan mı bunu bilmek gerekir. Otomatik ya da manuel mi istiyorsun bu bilgileri bilmek gerekiyor. Aklında nasıl bir araba var ve sen o araçtan ne istiyorsun?
Opel o kadar köyü değil. Opel Astra’yı sattık son zamanlarda sıkıntılıydı ama çok götürdü. Şimdi de Opel Crossland var ve bu da güzel gibi.

@Learnof, otomatik tarz olarakta fark etmez ama ufak arabalar parkta kolay. SUV tarzı güzel olur. Şehir içi için.

Son düzenleme: