Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 53.000 TL
O sistemi şu özelleştirmelerle alın:Yaklaşık 50.000 TL bütçem var, maksimum 2.000-3.000 TL çıkabilirim. Bütçeme göre böyle bir sistem topladım. Eğer sistemi alırsam 5-6 aya RAM'in aynısından tekrar alıp dual 32 GB yaparım. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 201425
Bütçe çıkarsa SSD'yi Renegade ile değiştirin. Yine bütçeye bağlı olarak kasa MSI M120A 750W seçilebilir.
Çıkamam derseniz sadece SS attığım anakart, RAM, soğutucu güncellemelerini yapın.Yaklaşık 50.000 TL bütçem var, maksimum 2.000-3.000 TL çıkabilirim. Bütçeme göre böyle bir sistem topladım. Eğer sistemi alırsam 5-6 aya RAM'in aynısından tekrar alıp dual 32 GB yaparım. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 201425
İncehesap'tan hazır sistem almayın. Sürekli kötü markaların ürünlerini koyuyorlar. Mesela Eşek James
50 bin lira az para değil, o kadar para verip sistemini eşeğe emanet etmeni istemem.
50 bin lira az para değil, o kadar para verip sistemini eşeğe emanet etmeni istemem.
Anakartı bulamadım fakat RAM konusunda ciddi kar oldu, sağ olun.O sistemi şu özelleştirmelerle alın:
Bütçe çıkarsa SSD'yi Renegade ile değiştirin. Yine bütçeye bağlı olarak kasa MSI M120A 750W seçilebilir.
Çıkamam derseniz sadece SS attığım anakart, RAM, soğutucu güncellemelerini yapın.
Kasanın tasarımı hoşuma gitti. Küçük ve şık duruyor, ondan seçtim.İncehesap'tan hazır sistem almayın. Sürekli kötü markaların ürünlerini koyuyorlar. Mesela Eşek James
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı bulamadım fakat RAM konusunda ciddi kar oldu, sağ olun.
Biraz aşağı kaydırın, Beyaz Colorful'un hemen altında.
Hocam buldum fakat biraz bütçeyi aştı gibi, tam emin olamadım.Biraz aşağı kaydırın, Beyaz Colorful'un hemen altında.
Anakart, RAM ve soğutucu güncelleştirmelerinden aşağısı kurtarmıyor. Bunlarla 55.300 TL yapıyor.Hocam buldum fakat biraz bütçeyi aştı gibi, tam emin olamadım.
Soğutucuyu da ellemezsek 54.650 TL yapıyor. 90mm versiyondan çok bir şey beklemeyin, şimdiden uyarmış olayım.
Tamamdır hocam.Anakart, RAM ve soğutucu güncelleştirmelerinden aşağısı kurtarmıyor. Bunlarla 55.300 TL yapıyor.
Soğutucuyu da ellemezsek 54.650 TL yapıyor. 90mm versiyondan çok bir şey beklemeyin, şimdiden uyarmış olayım.
Sistemin son hali bu. Biraz araştırdım, galiba satın alacağım. Çok teşekkürler.
Şunu açıkça söyleyeyim; sistemi o PSU'ya emanet etmezdim.Tamamdır hocam.
Sistemin son hali bu. Biraz araştırdım, galiba satın alacağım. Çok teşekkürler.
Eki Görüntüle 201435
Bunun haricinde sistem güzel.
Bütçeme göre siz ne önerirdiniz hocam?Şunu açıkça söyleyeyim; sistemi o PSU'ya emanet etmezdim.
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-