kerem1238806
Uzman
Arkadaşlar merhaba. Aynı gönderiyi 600-700 bin fiyat bandı için oluşturmuştum. Şimdi fikir değişikliği sebebiyle konuyu tekrar açmam gerekiyor. 400-500 bin lira arası (psikolojik sınır 530 bin lira) aile için araç önerisi arıyorum. Bu araç sadece bizi bir süre idare edecek, benim de acemiliği atacağım başlangıç aracı olacak. Daha sonrasında satıp çok daha iyi bir modele geçeceğiz. O yüzden şu anlık pek aradığım özellik yok. Bu fiyat bandına bulunabiliyorsa otomatik olması, az yakması çok iyi olur. Ama otomatik yoksa manuel'de bakabiliriz ve mümkünse hatchback istiyorum ama o da kesin şart değil. Bu fiyat bandına ikinci elde bulunabilecek en iyi araçlar nelerdir? Şu ana kadar baktığım Renault Symbol ve Fiat punto modelleri var. Aslında Renault Symbol bize uygun ama aracın çok hafif olması ve kolayca yana yatabilmesi yüzünden kafamda bir soru işareti var onun dışında gayet okey bir araba bizim için. Punto da zaten kendim için istediğim ve beğendiğim bir araba. Ama aile için uygun olur mu emin değilim. Bu fiyat bandına bu modellerden daha güvenlikli bir araç bulunabilir mi ondan da emin değilim. Önerilerinize açığız.
Son düzenleyen: Moderatör: