Krmm

Üstün
İyi Sosyaller herkese.

İkisi de 540 hertz.

Şöyle bir durum var. ASUS olanı alırsam eğer Vatan'da satıldığı için orada çalışan tanıdık bir personel sayesinde sıfır ölü piksel çıkana kadar kutu açtırabilirim. Fakat Zowie Vatan'da satılmıyor. Amazon satıyor. Değişim konusunda Amazon sorun çıkartmıyor fakat ölü piksel çıkarsa tekrar gönder tekrar sipariş ver falan bayağı yorucu olur gibime geliyor.

ASUS 43 bin TL
Zowie 49 bin TL

Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
TN panel monitörlere bu kadar fazla vermeye gerek yok açıkçası, yerinde olsam 2K 360 Hz bir OLED alırdım. TN panelde direkt renk körü oluyorsun, OLED'in tepki süresi TN'ye göre çok daha iyi zaten.

1746471342422.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller herkese.

İkisi de 540 hertz.

Şöyle bir durum var. ASUS olanı alırsam eğer Vatan'da satıldığı için orada çalışan tanıdık bir personel sayesinde sıfır ölü piksel çıkana kadar kutu açtırabilirim. Fakat Zowie Vatan'da satılmıyor. Amazon satıyor. Değişim konusunda Amazon sorun çıkartmıyor fakat ölü piksel çıkarsa tekrar gönder tekrar sipariş ver falan bayağı yorucu olur gibime geliyor.

ASUS 43 bin TL
Zowie 49 bin TL

Sizce hangisini almalıyım?
Ben olsam hiç risk almam. Monitör işi bira sakat bir iş. Telefon, laptop falan verilir ama monitör için elden almanız daha iyi.

Sorumlulukta mağazaya ait oluyor hemde.

TN panel monitörlere bu kadar fazla vermeye gerek yok açıkçası, yerinde olsam 2K 360 Hz bir OLED alırdım. TN panelde direkt renk körü oluyorsun, OLED'in tepki süresi TN'ye göre çok daha iyi zaten.

Eki Görüntüle 146030
hocam 32 inç 240 hertz 4k oled monitörüm var şuan zaten fakat büyük olduğu için cs2 de zor oluyor. 24 inç oled olmadığı için de TN panel alıp geçecem valla direkt.