Bütçe
55.000 TL

LeFeyn

Uzman
Herkese merhaba,

Arkadaşım için bir laptop arıyoruz. Bütçemiz maksimum 55 bin TL ama bu sınırı çok zorlamak da istemiyoruz. Aklımızda 2 adet HP Victus, bir adet Gigabyte modeli var ama kronik sorunlardan falan pek haberdar değiliz. Kendisinin RTX 3080'li bir masaüstü sistemi var ve laptopu bu sisteme ek olarak alacak. HP'nin hall sensör sorunu bu ürünlerde var mı? Başka önerebileceğiniz marka model var mıdır? Şimdiden teşekkür ederiz. (Amazon üzerinden alabileceğimiz modeller önceliğimiz.)

Selam, öncelikle HP cihazların kronik sorunlu olduğunu söylemek istiyorum. Bunu bilmenizde fayda var. Gigabyte cihazlarında genellikle Clevo kullanıyor. Bu da soğutması berbat demek oluyor. Ne yazık ki attığınız cihazları almanızı öneremiyorum.

Ana odağımız amazon olduğu koşulda, 4050 cihaz önerebiliyorum. Ki o da mantıklı değil.

Öneririm.

@talongod, @Xbox 360E, o halde bir şeylerden feragat etmemiz gerekiyor. İlla ki Amazon satacak diye tutturmamızın mevcut F/P durumunda pek mantığı bulunmuyor. Peki bu markanın soğutması nasıldır? Güvenilirliği, satış sonrası desteği nedir? Bilginiz var mı?

@talongod, @Xbox 360E, o halde bir şeylerden feragat etmemiz gerekiyor. İllaki Amazon satacak diye tutturmamızın mevcut F/P durumunda pek mantığı bulunmuyor. Peki bu markanın soğutması nasıldır? Güvenilirliği, satış sonrası desteği nedir? Bilginiz var mı?

Bütçedeki rakiplerine göre Tongfang kasa kullanıyor. Bu da soğutma konusunda onu başarılı kılıyor. Güvenilir bir marka, yıllardır da sektörde. Her ürettikleri cihazı bir önceki seriden daha iyi. Garanti servisleri vs ASUS, HP, Acer, Lenovo gibi firmalardan çok daha iyi.

Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Son karar tabii ki müstakbel sahibine ait fakat alacağımız ürünü bulduk gibi. Tekrar teşekkür ederiz.