Bütçe
55.000 TL
AI'a sordum, giriş seviyesi dedi. Ölü soket derken anakartı kastediyorsunuz değil mi? OEM olduğu için değiştirmeme izin verirler mi bilmiyorum. Ama anakart tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz, mümkünse çok pahalı olmasın.

Kanka AMD istemiyorsun ama ölü soket, haberin olsun. Geleceği yok. AMD istemiyorsan alabilirsin onu ama sen şu sistemi de bir düşün bence.

1 TB SSD var.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...ogt-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000D2OTFN

Kanka AMD istemiyorsun ama ölü soket, haberin olsun. Geleceği yok. AMD istemiyorsan alabilirsin onu ama sen şu sistemi de bir düşün bence.

1 TB SSD var.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...ogt-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000D2OTFN

GameGaraj almam. Muhtemelen Şikayetvar'da çok şikayet görüyorum. Bir de üründe değerlendirme de yok. Almam muhtemelen, o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart+İşlemci kombinasyonu komple ölü kanka. Tamam 14400F çok iyi bir işlemci ama ileride yükselmek istersen bitti. Buraya kadar. Bu sistemdeki sokete artık yeni bir işlemci çıkmayacak.

AM5 Anakart+7500F bu kombinasyonu alırsan 5 yıl sonra çıkan işlemcileri bile rahatlıkla anakart yenilemeden kullanırsın. Ekran kartı olarak AMD istememeni anlarım ama Anakart+İşlemci de AM5 Soketten şaşma. Sitelere girip bak özelleştirebilirsen, 7500F işlemciye Asus B650M-R çok iyi olur.

GameGaraj almam. Muhtemelen Şikayetvar'da çok şikayet görüyorum. Bir de üründe değerlendirmede yok. Almam muhtemelen o yüzden.

Son düzenleme:
Alınmaz, Vatan Bilgisayar kampanyalarını bekle; aynı sistemi 37 bin TL'ye falan alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden alamıyacağım. İçin aynı fiyata denk gelecek.

Alınmaz, Vatan Bilgisayar kampanyalarını bekle; aynı sistemi 37 bin TL'ye falan alırsın.

Anakart+işlemci kombinasyonu komple ölü kanka. Tamam 14400F çok iyi bir işlemci ama ileride yükselmek istersen bitti. Buraya kadar. Bu sistemdeki sokete artık yeni bir işlemci çıkmayacak.

AM5 anakart+7500F bu kombinasyonu alırsan 5 yıl sonra çıkan işlemcileri bile rahatlıkla anakart yenilemeden kullanırsın. Ekran kartı olarak AMD istememeni anlarım ama anakart+işlemci de AM5 soketten şaşma. Sitelere girip bak özelleştirebilirsen, 7500F işlemciye ASUS B650M-R çok iyi olur.

3 4 sene sonra muhtemelen sistem yenilerim. 3 4 senede rahat rahat götürür. Beni diye düşünüyorum.

Kampanyalar internet özelinde oluyor. Yanlışım yoksa.

İnternet üzerinden alamıyacağım. İçin aynı fiyata denk gelecek.

3 4 sene sonra muhtemelen sistem yenilerim. 3 4 senede rahat rahat götürür. Beni diye düşünüyorum.

Kampanyalar internet özelinde oluyor. Yanlışım yoksa.

Evet App uygulamaya özel kampanyalar oluyor.