Bütçe
55K

Doğan

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Güncel olarak en fazla 55K vereceğim bilgisayar önerir misiniz? Hem oyun hem üniversite için bir de bilgisayar sağlam, problem çıkartmayacak uzun yıllar gidecek ve ekonomi okuduğum için borsaları da takip edeceğim. Bilgisayar hakkında gram fikrim yok. İşin ehli insanlar bakabilir mi? Oncelikle Amazon'dan falan almayacağım onceliğim Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerler Trendyol da olabilir iyi günler. Aciliyeti vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Güncel olarak en fazla 55K vereceğim bilgisayar önerir misiniz? Hem oyun hem üniversite için bir de bilgisayar sağlam, problem çıkartmayacak uzun yıllar gidecek ve ekonomi okuduğum için borsaları da takip edeceğim. Bilgisayar hakkında gram fikrim yok. İşin ehli insanlar bakabilir mi? Oncelikle Amazon'dan falan almayacağım onceliğim Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerler Trendyol da olabilir iyi günler. Aciliyeti vardır.

NVIDIA mi yoksa AMD mi olsun? Hangi çözünürlük?

@Ruindry merhaba arastırırken PC'den anladığını gordum bir bakabilir misin buraya.

Dizüstü, tasınabilir bilgisayar.

NVIDIA mi yoksa AMD mi olsun? Hangi çözünürlük?

Gerçekten gram anlamıyorum ama sanırım herkes NVIDIA diyor. Bilmiyorum, oyun oynarım, üniversite için kullanırım ama bölümüm ekonomi ve finans olduğu için borsa gibi hareketleri, yukselen azalan gibi grafikleri incelerim.

Bütçe artarsa tavsiye ederim. Ekranı %100 sRGB, malzeme kalitesi iyi ve sıvı temal soğutucu kullanıyor:

Yardımın için sağ ol ama gerçekten en fazla verebileceğim 55K, zahmet olmazsa bi' göz gezdirirsen sevinirim. MediaMarkt, Vatan Bilgisayar belki de Trendyol. Aciliyeti var, yardımcı olursan sevinirim, mutlu edersin kardeşini.

Bütçe artarsa tavsiye ederim. Ekranı %100 sRGB, malzeme kalitesi iyi ve sıvı temal soğutucu kullanıyor:

Gerçekten en fazla 55 ve önceliğim Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerler, göz gezdirirsen sevinirim. Gram anlamıyorum, aciliyeti var. Bi' de yardımcı olursan sevinirim gerçekten.