Bütçe
55.000 TL
55689TL yapıyor toplamda bu sistem, yanında aşağıdaki monitör ile. Daha uygunu da bulunabilir ama belki.

55689TL yapıyor toplamda bu sistem, yanında aşağıdaki monitör ile. Daha uygunu da bulunabilir ama belki.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html bunu almalı.

Arkadaşlar merhaba. Monitör, 27 inç olmalı en az ve ekran kartı olarak, NVIDIA ilk tercihimdir. Ne önerirsiniz? 55.000 TL, maksimum bütçemdir.

Özelleştirmeler:
Screenshot_20250908_201009_Chrome.webp

Total: 56.000 TL yapıyor

Bütçeyi çok az arttırabilirseniz çok iyi olur.

A serisi anakart, 1TB yerine 500GB, 32GB yerine 16GB RAM, dandik bir soğutucu, no name bir kasa/psu vs. olursa 9070XT alınabilir. 😃
Üstteki sisteme mi laf ediyorsunuz? 16 gb ram hala yeterli biliyorsunuz değil mi? Depolama da yükseltilebilir? 9070 xt emin olun daha uzun yıllar götürecektir. 12 gb karta o fiyatı vermek daha da saçmalık.

Üstteki sisteme mi laf ediyorsunuz? 16 gb ram hala yeterli biliyorsunuz değil mi? Depolama da yükseltilebilir? 9070 xt emin olun daha uzun yıllar götürecektir. 12 gb karta o fiyatı vermek daha da saçmalık.
Üstteki sisteme laf etmedim. Genel bir yorum yaptım..

Yazdıklarımdan hepsi olmak zorunda değil zaten. Anlaşılacağını ummuştum. 🙃

Ayrıca 9070XT'yi kötülemedim. 😶‍🌫️

4k'da oynamayacaksa ki muhtemelen oynamayacak. Bu sebeple diğer parçaları kelimenin tam anlamıyla "öldürüp" 9070XT almanın bir mantığı yok. 😃

Sonradan yine tonla masraf. Boş iş..

5070 ve kaliteli parçalar alınıp 3 yıl rahat kullanılır sistem. 🙂

Bütçeye monitör dahil olmasaydı RAM ve SSD'den kısılıp 9070XT zorlanabilirdi. Ancak şuan durum böyle değil. 🫠