Bütçe
55.000

fabbu 13

Başarılı
Merhaba bunun için daha önce konu açmıştım ve bu sistem önerilmişti. Konudaki özelleştirmeleri yapınca 54 bin TL oluyor, önerildiğinde 49 idi. O an alamadım o yüzden tekrar öneriye ihtiyacım var, bu akşam siparişini vermeyi düşünüyorum. Aradığım tek kriter parasını hak edecek olması, marka ya da model takıntım yok. Fiyatına göre uygun derseniz bütçeyi bir miktar aşabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

@LH44 @20424 @23783 Önceki konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürler, tekrar önerilerinizi duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bunun için daha önce konu açmıştım ve bu sistem önerilmişti. Konudaki özelleştirmeleri yapınca 54 bin TL oluyor, önerildiğinde 49 idi. O an alamadım o yüzden tekrar öneriye ihtiyacım var, bu akşam siparişini vermeyi düşünüyorum. Aradığım tek kriter parasını hak edecek olması, marka ya da model takıntım yok. Fiyatına göre uygun derseniz bütçeyi bir miktar aşabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

@LH44 @20424 @23783 Önceki konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürler, tekrar önerilerinizi duymak isterim.
Screenshot_20251112_153724_Samsung Internet.webp

Bu şekilde alınabilir.

Tek emin olamadığım kısım RAM'in Hynix P-die olması.

RAM'i 2x16 olsa güzel olur aslında. Ayrıca Hynix P-die olması olması sistemi nasıl etkiler?
2x16 baya arttırıyor. Size kalmış. 6000-6400MT/s, CL28-30-32 şeklinde ayarlanan RAM'lerden birini seçin.
Kingston, T-Force, Twinmos, G.Skill hariç. 😀

P-die'ın ne olduğunu kimse bilmiyor. O yüzden kesin iyi veya kesain kötü diyemiyorum.
Avantajı Hynix olması en azından.

@LH44 Dediğiniz şekilde alacağım sistemi şimdi, eklemek istediğiniz bir şey var mı? Bütçemdeki en mantıklı seçimi yapmak istiyorum.

Monitör dahil olduğu için bundan daha iyi bir sistem çıkmıyor.
Monitör 24G42E olacaksa işlemci 9600X yapılabilir.
Çok rahatsız ediyorum fakat buna benzer RAM'i 2x16 olan sistem önerebilir misiniz? RAM 1x16 olduğunda tam performans alamaz diye düşünüyorum, RAM fiyatlarından dolayı da sonradan eklemem zor gibi görünüyor.

Çok rahatsız ediyorum fakat buna benzer RAM'i 2x16 olan sistem önerebilir misiniz? RAM 1x16 olduğunda tam performans alamaz diye düşünüyorum, RAM fiyatlarından dolayı da sonradan eklemem zor gibi görünüyor.
1x16 olması performansı pek etkilemez. imkanınız olduğunda aynı RAM'den 1 tane daha alırsınız olur biter.