Anakartı B650 eagle.
RAM'i 2x16 Kingston.
Soğutucuyu NC3.
Yapınca 55.1k oluyor. Daha iyi sistemler olabilir ben bunu bulabildim. Bir sisteme 55k verip anakartı A620 almazdım.
Anakartı B650 eagle.
RAM'i 2x16 Kingston.
Soğutucuyu NC3.
Yapınca 55.1k oluyor. Daha iyi sistemler olabilir ben bunu bulabildim. Bir sisteme 55k verip anakartı A620 almazdım.
Kasanın içindeki güç kaynağında anladığım kadarıyla PCIe kablosu, tek bir kablo üzerinden iki adet 6+2 pin olarak dağılıyor. Bu durum, RX 9070 XT için güvenlik riski oluşturuyor. Bu nedenle, attığınız sistemde uygun güç kaynağına sahip bir kasa bulamadım. Ayrıca elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucu mevcut. Bu yüzden toplu sistem alırsam, yanında gelen soğutucuyu kullanamayacağım.
Kasanın içindeki güç kaynağında anladığım kadarıyla PCI-e kablosu, tek bir kablo üzerinden iki adet 6+2 pin olarak dağılıyor. Bu durum, RX 9070 XT için güvenlik riski oluşturuyor. Bu nedenle, attığınız sistemde uygun güç kaynağına sahip bir kasa bulamadım. Ayrıca elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucu mevcut. Bu yüzden toplu sistem alırsam, yanında gelen soğutucuyu kullanamayacağım.
Ryzen 9600X ile aralarındaki farklara baktım yok denecek kadar az fark var ben de İncehesap'tan 5999'a Ryzen 7600 sipariş ettim az önce hem daha ekonomik oldu hem de neredeyse aynı performans zaten.