55.000 TL’ye RX 9070 XT sistem alınır mı?

Bütçe
55.000 TL

Easley

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Gen4 bir SSD, ve en az 32 GB RAM olsa daha iyi olur. Yani dediğin gibi oluyor.

Ben başka bir ofsayt göremiyorum. Güzel sistem. Alınır.

Bütçe elveriyorsa işlemciyi biraz daha yükseltmek hoş olabilir.

Kasanın içindeki güç kaynağında anladığım kadarıyla PCIe kablosu, tek bir kablo üzerinden iki adet 6+2 pin olarak dağılıyor. Bu durum, RX 9070 XT için güvenlik riski oluşturuyor. Bu nedenle, attığınız sistemde uygun güç kaynağına sahip bir kasa bulamadım. Ayrıca elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucu mevcut. Bu yüzden toplu sistem alırsam, yanında gelen soğutucuyu kullanamayacağım.

Eğer dediğin gibiyse PSU evet sıkıntı olabilir. Hazır sistem almanız şart mı hocam hazır sistemlerin hep kötü bir parçası oluyor.

Eğer dediğin gibiyse PSU evet sıkıntı olabilir. Hazır sistem almanız şart mı hocam hazır sistemlerin hep kötü bir parçası oluyor.

Hazır sistemden vazgeçtim hocam kendim topluyorum az önce B650M-R modelini 3599'a buldum hemen onu aldım.

İyi yapmışsın hocam 55k ya 9070XT 9600X veya R7 7700'lü bir şey toplanır.

Aynı şekilde düşünmekteyim parçaları tek tek kendim toplayacağım için içim daha rahat edecek Ryzen 9600X ile RX 9070 XT düşünüyorum.

Güzel ikili hocam bütçe yetmez ise 7600X de olabilir.

Ryzen 9600X ile aralarındaki farklara baktım yok denecek kadar az fark var ben de İncehesap'tan 5999'a Ryzen 7600 sipariş ettim az önce hem daha ekonomik oldu hem de neredeyse aynı performans zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…