Bütçe
55.000 TL

Easley

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bilgisayarda RAM'i bir altındaki Lexar Thor RGB 32 GB 2x16 GB 6000 MHz CL38, SSD'de Lexar NM790, kasada FSP CMT595AL 850W olanı seçince sistem 55K'ya çıkıyor. Sizce bu sistem anlattığım şekliyle alınır mı? Eksik veya değiştirilebilir yönlerini söylerseniz sevinirim.
Gen4 bir SSD, ve en az 32 GB RAM olsa daha iyi olur. Yani dediğin gibi oluyor.

Ben başka bir ofsayt göremiyorum. Güzel sistem. Alınır.

Bütçe elveriyorsa işlemciyi biraz daha yükseltmek hoş olabilir.

Anakartı B650 eagle.
RAM'i 2x16 Kingston.
Soğutucuyu NC3.
Yapınca 55.1k oluyor. Daha iyi sistemler olabilir ben bunu bulabildim. Bir sisteme 55k verip anakartı A620 almazdım.
Kasanın içindeki güç kaynağında anladığım kadarıyla PCIe kablosu, tek bir kablo üzerinden iki adet 6+2 pin olarak dağılıyor. Bu durum, RX 9070 XT için güvenlik riski oluşturuyor. Bu nedenle, attığınız sistemde uygun güç kaynağına sahip bir kasa bulamadım. Ayrıca elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucu mevcut. Bu yüzden toplu sistem alırsam, yanında gelen soğutucuyu kullanamayacağım.

Kasanın içindeki güç kaynağında anladığım kadarıyla PCI-e kablosu, tek bir kablo üzerinden iki adet 6+2 pin olarak dağılıyor. Bu durum, RX 9070 XT için güvenlik riski oluşturuyor. Bu nedenle, attığınız sistemde uygun güç kaynağına sahip bir kasa bulamadım. Ayrıca elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucu mevcut. Bu yüzden toplu sistem alırsam, yanında gelen soğutucuyu kullanamayacağım.

Eğer dediğin gibiyse PSU evet sıkıntı olabilir. Hazır sistem almanız şart mı hocam :D hazır sistemlerin hep kötü bir parçası oluyor.