Bütçe
55.000TL
RAM bazında bariz üstün benimkisi, ekran kartı da test sonuçlarına önde. Neyine ısınamadınız?

Hocam fiyat ve işlemci biraz sıkıntı. Dediğim gibi uzun ömürlü olması açısından zaten, GameGaraj sisteminde çeşitli değişikliklere gittim. 59k verip Ryzen 5 giriş seviye bir işlemci ben tercih etmem.

Hocam fiyat ve işlemci biraz sıkıntı. Dediğim gibi uzun ömürlü olması açısından zaten, GameGaraj sisteminde çeşitli değişikliklere gittim. 59k verip Ryzen 5 giriş seviye bir işlemci ben tercih etmem.
7800x3D'ye geçebilirsiniz ama ekran kartından kısmanız gerekecek, 9060 XT mantıklı olabilir.
Ayrıca GameGaraj'ın sistem özelleştirmeleri rezalet.

Parçaların tümünde değişikliğe gittim. Arkadaşımın uzun yıllar kullanacağı bir sistem olacağı için bu şekilde tercih ettim.

Eki Görüntüle 179670

INNO 3D ile Palit arasında fazla fak yok ama Palit 3 fanlı aklınıuzda bulunsun ayrıca anakartı BIOSTAR'dan ASUS'a geçirmek performansınızı etkilemeyecek ASUS'un iyi yani soğutucu bloku ve 2. M.2 slodu bunlar fazla bir şey ifade etmiyorsa biastar B650mt daha mantıklı şahsen anakartta BIOSTAR B650 MP-e Pro olmadığı sürece yükseltmeye gerek yok MP-e Pro modelindede yine ASUS'da olanlar özellikler var artı olarak 4 adet RAM slotu var ve ARGB destekliyor ilerde yükseltmede daha rahat olur 850 TL'ye ASUS bence pek mantıklı değil onun yerine işlemciyi 7600X yapıp BIOSTAR MP-e Pro anakart tercih edilebilir.

Parçaların tümünde değişikliğe gittim. Arkadaşımın uzun yıllar kullanacağı bir sistem olacağı için bu şekilde tercih ettim.

Eki Görüntüle 179670

Güzel gözüküyor rekabetçi oyunlar oynuyorsa ekran kartını 5060 Ti / 9060XT 16 GB versiyonlarını seçip işlemci 7800X3D bütçe yeterse 9800X3D yapılabilir.
NV3 kötü bir SSD diye hatırlıyorum kronik deniliyordu ve DRAM'siz bir model.

Güzel gözüküyor rekabetçi oyunlar oynuyorsa ekran kartını 5060 Ti / 9060XT 16 GB versiyonlarını seçip işlemci 7800X3D bütçe yeterse 9800X3D yapılabilir.
NV3 kötü bir SSD diye hatırlıyorum kronik deniliyordu ve DRAM'siz bir model.

Değiştiririm problem olmaz. Ama 5060 ya da 9060'a düşüremiyorum, önerebiliceğin bir sistem var mı?

Toplamda 55.7k.
Kasa hakkında pek bir bilgim yok aklıma fazla bir model gelmedi.