Bütçe
55.000 TL

redheaven1

Uzman
Parça parça en az 3 taksit, toplam en fazla 55 bin TL'ye sistem toplamak istiyorum. Oyun için kullanılacak. Hazır bilgisayar da olur. Şimdiden teşekkür ederim.

B650M-R, Kingston Beast yapıp alınabilir.

B650M-R, Kingston Beast yapıp alınabilir.

Eyvallah. Yukarıda bahsetmemişim ama peşin fiyatına taksit olması önemli. Bu sistem sizce nasıl? 9 taksit olduğu için beni bayağı rahatlatır ama kötüyse gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah. Yukarıda bahsetmemişim ama peşin fiyatına taksit olması önemli. Bu sistem sizce nasıl? 9 taksit olduğu için beni bayağı rahatlatır ama kötüyse gerek yok.

Yani anakartı pek bilmiyorum önerildiğini de görmedim. Şuna bakabilirsiniz 32GB RAM de var.

Bütçe artmaz derseniz de bunu alın. Anakartı satıp düzgün bir anakart alırsınız 6-7 bin liraya.

Yani anakartı pek bilmiyorum önerildiğini de görmedim. Şuna bakabilirsiniz 32GB RAM de var.

Bütçe artmaz derseniz de bunu alın. Anakartı satıp düzgün bir anakart alırsınız 6-7 bin liraya.

1x32 ile 2x16 arasında çok bir fark var mı sence? Bir süre sonra 32 GB'a geçmeyi düşünüyordum ama dual channel'in çok büyük etkisi yoksa fiyat olarak 32 GB olan güzel duruyor.