redheaven1
Uzman
Parça parça en az 3 taksit, toplam en fazla 55 bin TL'ye sistem toplamak istiyorum. Oyun için kullanılacak. Hazır bilgisayar da olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Eyvallah. Yukarıda bahsetmemişim ama peşin fiyatına taksit olması önemli. Bu sistem sizce nasıl? 9 taksit olduğu için beni bayağı rahatlatır ama kötüyse gerek yok.B650M-R, Kingston Beast yapıp alınabilir.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani anakartı pek bilmiyorum önerildiğini de görmedim. Şuna bakabilirsiniz 32GB RAM de var.Eyvallah. Yukarıda bahsetmemişim ama peşin fiyatına taksit olması önemli. Bu sistem sizce nasıl? 9 taksit olduğu için beni bayağı rahatlatır ama kötüyse gerek yok.
1x32 ile 2x16 arasında çok bir fark var mı sence? Bir süre sonra 32 GB'a geçmeyi düşünüyordum ama dual channel'in çok büyük etkisi yoksa fiyat olarak 32 GB olan güzel duruyor.Yani anakartı pek bilmiyorum önerildiğini de görmedim. Şuna bakabilirsiniz 32GB RAM de var.
Bütçe artmaz derseniz de bunu alın. Anakartı satıp düzgün bir anakart alırsınız 6-7 bin liraya.
Yok hocam DDR5'te öyle bir şey yok.1x32 ile 2x16 arasında çok bir fark var mı sence? Bir süre sonra 32 GB'a geçmeyi düşünüyordum ama dual channel'in çok büyük etkisi yoksa fiyat olarak 32 GB olan güzel duruyor.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 32 olanı almaya karar verdim gibi. PSU'su falan iyi değil mi patlamayalım sonra
Green iyi bir marka ama Griffin modelini bilmiyorum. @michaelscofield @LH44Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 32 olanı almaya karar verdim gibi. PSU'su falan iyi değil mi patlamayalım sonra![]()
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 32 olanı almaya karar verdim gibi. PSU'su falan iyi değil mi patlamayalım sonra![]()
Green iyi bir marka ama Griffin modelini bilmiyorum. @michaelscofield @LH44