Bütçe
55.000 TL

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Telefon alacağım. S24 Ultra düşündüm. Bu fiyata ya da daha ucuz ama kötü olmayan bir telefon bakıyorum. Kamerası iyi olsun, uzun seneler götürsün. Böyle bir telefon arıyorum. Kısaca, bu fiyat aralığında en alınabilecek telefon hangisidir?

Telefon alacağım. S24 Ultra düşündüm. Bu fiyata ya da daha ucuz ama kötü olmayan bir telefon bakıyorum. Kamerası iyi olsun, uzun seneler götürsün. Böyle bir telefon arıyorum. Kısaca, bu fiyat aralığında en alınabilecek telefon hangisidir?

S25+ Vivo X200 FE Xiaomi 15 Honor magic 7 Pro bakabilirsin. Eğer iPhone istersen IP15 bakarsın.

Benim fikrimi sorarsan, dedigin kriterler gore en iyisi S24 Ultradir.

Bulunursa kesinlikle S24 Ultra, S25+ daha iyi olurdu fakat kamera paketi kötü ve eski olduğundan dolayı seçimim olmazdı. Snapdragon 8 Gen 3 hayli hayli karşılar.

Bulunursa kesinlikle S24 Ultra, S25+ daha iyi olurdu fakat kamera paketi kötü ve eski olduğundan dolayı seçimim olmazdı. Snapdragon 8 Gen 3 hayli hayli karşılar.
Benim fikrimi sorarsan, dedigin kriterler gore en iyisi S24 Ultradir.
Büyük ihtimalle S24 ultra alacağım s25+ değerlendiriyorum fakat s24 ultra çok daha hoşuma gidiyor teşekkür ederim.

Isi ucuza kapatmak istersen, S24 mantikli.
evet onada baktım fakat istediğim özellikleri pek karşılaştırmıyor fakat tam bir fiyat performans ürünü.