Enver Paşa
Uzman
Merhaba, özellikle anakart konusunda kaygılarım var. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekran görüntüsüne ek olarak arkadaşımdan 10 bin TL'ye XPG 2x16 DDR5 6000 MHz RAM alacağım.
Merhaba, özellikle anakart konusunda kaygılarım var. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekran görüntüsüne ek olarak arkadaşımdan 10 bin TL'ye XPG 2x16 DDR5 6000 MHz RAM alacağım.
Eki Görüntüle 201139
Taksit avantajından dolayı Hepsiburada üzerinden topluyorum. Bir de ekran kartının linkini atabilir misiniz?Neden Hepsiburada üzerinden topluyorsun? Hepsini ayrı bir şekilde alsan mesela o ekran kartı fiyatina 3 fanli Gigabyte var.
Taksit avantajından dolayı Hepsiburada üzerinden topluyorum. Bir de ekran kartının linkini atabilir misiniz? Eki Görüntüle 201140
Link atın hocam. Ben baktığımda bu bütçeye 9070 XT'li kasalar gördüm ama bir yerlerinden kısılmış olduğu için almak istemedim. Ayriyeten kendim ileride 9070 XT'ye yükseltmeyi düşünüyorum.Aynı sistemi hazır sistemlerde 33.000 TL'ye satıyorlar.
İleride aynı nesil içerisinde guncelleme sakın yapma. Gereksiz upgrade olur, ileride AMD -örnek- 10000 serisi çıkardığında 10000 serisinden bir kart alırsın.Link atın hocam. Ben baktığımda bu bütçeye 9070 XT'li kasalar gördüm ama bir yerlerinden kısılmış olduğu için almak istemedim. Ayriyeten kendim ileride 9070 XT'ye yükseltmeyi düşünüyorum.
Link atın hocam. Ben baktığımda bu bütçeye 9070 XT'li kasalar gördüm ama bir yerlerinden kısılmış olduğu için almak istemedim. Ayrıyeten kendim ileride 9070 XT'ye yükseltmeyi düşünüyorum.
Hava soğutucu yerine linktekini önerir misiniz? Anakart, PSU ve kasa önerinizi de yazar mısınız?Anakart kötü, PSU gereksiz fazla. İşlemci ve anakartı adı sanı bilinmeyen bir satıcı sattığı için ikinci el çıkma ihtimali çok yüksek. Fiyatlar da aşırı yüksek. Aynı PSU'yu 2 ay önce 4700 liraya Teknobiyotik'ten satın almıştım. Yine de 850 wattın muhtemelen 300 wattını kullanacak o sistem yük altında. 3-3.5 bin lira daha az ödeyerek yeterli ve iyi bir PSU bulabilirsiniz. Hazır sistem almanızı da tavsiye etmem. Tek tek toplamanız güzel ama satıcıyı özellikle Hepsiburada, İncehesap, Tebilon gibi siteler seçmeye özen gösterin. Beta Plus sitesi Gaming.Gen.TR sitesi. O da bayağı güvenilir ve iyi bir sitedir. Sitesinde aynı soğutucuyu daha ucuza bulabilirsiniz muhtemelen. Soğutucu güzel, Aerocool sac kalitesi olarak çok iyi işler yapmasa da kasa da güzel. Aerocool'un distribütörü de Teknobiyotik. Belki vardır orada halen.