55.000 TL'ye toplanan R5 7500F & RX 9060 XT sistem mantıklı mı?

Anakart ve işlemcinin çakmalarını ne zaman aldınız hocam? Magic Teknoloji ve 7renk güvenilir, Magic Teknoloji'den R5 7500F almıştım, sorunsuzdu. Konuya gelirsek bu bütçeye hazır sistemlerde daha kârlı çıkarsınız. Vadesiz taksit yapan satıcılar var hazır sistemlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava soğutucu yerine linktekini önerir misiniz? Anakart, PSU ve kasa önerinizi de yazar mısınız?
Bu butcelerde sıvı alma, akıtma vb. problemler yaşatabilir.

Havanın kalitelisi, sıvının orta segmentinin içinden geçer, haberin olsun.

Anakart, kasa ve PSU konusunda da önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. @dewberry @Zevaluss @Mr. Falcon @14330

@Enver Paşa, hazır sistem düşünürseniz bu fiyata daha iyi bir sistem çıkar.

Merhaba, özellikle anakart konusunda kaygılarım var. Yorumlarınızı bekliyorum. Ekran görüntüsüne ek olarak arkadaşımdan 10 bin TL'ye XPG 2x16 DDR5 6000 MHz RAM alacağım.

Eki Görüntüle 201139
Şu sisteme bakın: https://www.incehesap.com/conqueror-oem-paket-fiyati-62706/

Özelleştirmeler:

Bütçe çıkarsa SSD'yi KC3000 yapın.

Bu butcelerde sıvı alma, akıtır vs. vs.

Alakasız bir argüman. No name markalar yok sonuçta. Abartmayın.

Anakart, kasa ve PSU konusunda da önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. @dewberry @Zevaluss @Mr. Falcon @14330

Anakart olarak ben şunları öneririm

B850 chipset istersen B850-I al. B850-I alırsan ATX kasada kötü durur mATX anakart. Aerocool'un P300C kasası da var mATX kasalar için, onu öneririm.

B650 faz sayısı olarak daha fazla, sanırım Gen5 özelliği de B650'lerde çok yok ama bunda var. İkisi de üzmez bu kartların.

15-16-17 fazlı Colorful'un kartları var ama Colorful marka sonuçta. Sıkıntı yaşayabilirsin, yaşamaya da bilirsin ama Gigabyte gibi köklü bir marka değil, zaten ilk çıkış noktaları anakart da değil. En böyle giriş segment öner diyorsan da; BIOSTAR'ın B650M X3D anakartları var, onlara bakabilirsin. Birkaç yerde ASRock'un da B650 ve B850'leri fena değil tam olarak hatırlamıyorum son kodlarını.

ATX anakart kullanacaksan bu senin seçtiğin kasa ATX olması lazım. O estetik olarak hoşuna gidiyorsa da o da güzel kasa, fena değil.

PSU konusunda çok fazla yardımcı olamayacağım. Çünkü şu anki piyasaya o kadar hakim değilim. Ben bir dönemler 2.000 liralık MSI MAG 600W bronz sertifikalı PSU kullanmıştım. Çok iyi bir ürün değil ama üzmez seni, güvenilir. Olsa olsa şu an 2.500 vs. olmuştur herhalde. NZXT'nin, Corsair'in fiyat/performans PSU'ları bulunuyor. Yine de konuya daha hakim arkadaşlara sormanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…