İyi akşamlar. Yazılım ağırlıklı kullanacağım, taşınabilirliği ve hafif olmasını istiyorum. Dizi/film de izlerim.
Sizce alınır mı?

Ekranı, işlemcisi gayet iyi ama kafamda soru işaretleri var. Bunun sebebi de 5070'li cihazlar da 62.000 TL falan. Buna 55.000 TL verirsem enayi durumuna düşer miyim diye düşünmüyor değilim.

İyi akşamlar. Yazılım ağırlıklı kullanacağım, taşınabilirliği ve hafif olmasını istiyorum. Dizi/film de izlerim.
Sizce alınır mı?

Ekranı, işlemcisi gayet iyi ama kafamda soru işaretleri var. Bunun sebebi de 5070'li cihazlar da 62.000 TL falan. Buna 55.000 TL verirsem enayi durumuna düşer miyim diye düşünmüyor değilim.

Hocam pil için düşünüyorsanız MUX Switch olan bir laptop alırsınız. Aynı bütçede 5060-5070 cihazlar varken iGPU sistem almak ne kadar mantıklı.

Apple ürünlerine bakabilirsiniz hangi tür bir yazılım bilmiyoruz ama Apple'da çalışıyorsa MacBook almanız daha iyi olur. Çalışmıyorsa da copilot+ laptoplardan alabilirsiniz.

Hocam pil için düşünüyorsanız MUX Switch olan bir laptop alırsınız. Aynı bütçede 5060-5070 cihazlar varken iGPU sistem almak ne kadar mantıklı.
Bana kolay taşıyabileceğim bir cihaz lazım. Ekran kalitesi de yüksek olmalı. Mecbur buna kaldım gibi.

Apple ürünlerine bakabilirsiniz hangi tür bir yazılım bilmiyoruz ama Apple'da çalışıyorsa MacBook almanız daha iyi olur. Çalışmıyorsa da Copilot+ laptoplardan alabilirsiniz.

M4 Air aklımdaydı fakat linkteki cihazdan tek artısı pil süresiydi. Ekran kalitesi ve işlemci IdeaPad'de çok daha iyi.
Python-SQL server vs kullanıyorum. Arada bir de C#.

Çok fazla yüksek grafikli oyun oynamayacaksanız alınır. Çoğu oyunu açar zaten bu laptop. Fakat 5060-5070 performansı beklemeyin.

Sorum 5070 performansı verir mi değildi dost. 55Bin verip böyle ufak bir cihaz almak mı yoksa üstüne 5-6bin daha koyup 5070'li bir cihaz almak mı? IdeaPad alasım var ama enayi gibi hissettiriyor bu durum aşırı arada kaldım.

Sorum 5070 performansı verir mi değildi dost. 55bin verip böyle ufak bir cihaz almak mı yoksa üstüne 5-6bin daha koyup 5070'li bir cihaz almak mı? IdeaPad alasım var ama enayi gibi hissettiriyor bu durum aşırı arada kaldım.

Hocam Lenovo'yu aldınız mı acaba bende aynı özelliklere sahip bir laptop arıyorum da.