Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Ne kadara aldınız? Bir de hangi modelden geçtiniz?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Markayı inanın bilmiyorum ama çok sorun yaratacağını sanmam. Kutusundan açtığım ilk PSU olacak. Bir hayırlı olsun alırım.
Eki Görüntüle 173454
Rampage markası genel olarak berbat bir marka. Ayrıca üst seviye diyebileceğimiz gamemax gibi modellerinin bile OCP OPP gibi belirli testlerden geçemediği görülmüştü linus tech tips gibi kanallarda.
Son düzenleme:
Ranchen
Uzman
İade etmenizi öneririm pişman olabilirsiniz.Markayı inanın bilmiyorum ama çok sorun yaratacağını sanmam. Kutusundan açtığım ilk PSU olacak. Bir hayırlı olsun alırım.
Eki Görüntüle 173454
Darth AMD
Başarılı
Ben almadım manevi dedem hediye etti.Ne kadara aldınız? Bir de hangi modelden geçtiniz?
Gameline 550W 80+ White PSU'dan geçtim.Ne kadara aldınız? Bir de hangi modelden geçtiniz?
Sorun nedir hocam? Dedemin bilgisayarcısı dene bakalım dedi. Zaten aşırı aşırı bir beklentim yok yeterki gerçek 850W olsun.
O testler neler oluyor hocam?Rampage markası genel olarak berbat bir marka. Ayrıca üst seviye diyebileceğimiz gamemax gibi modellerinin bile OCP OPP gibi belirli testlerden geçemediği görülmüştü linus tech tips gibi kanallarda.
- Makaleler
- 9
Yani Rampage özelinde değil ama Powerboost gibi bir markanın bile eli yüzü düzgün modelleri var nadiren de olsa.
Genel olarak elinizdeki modelin rekabette bir yeri yok, kalitesiz. Daha doğrusu ne olduğu belli değil. Bir hediye ise ve bu hediye manevi dedenizden geldiyse kullanın. O noktada hassas olup iki taraflı düşünmek lazım.
Darth AMD
Başarılı
Açmadım hocam çünkü para ödemedim.Hayırlı olsun hocam ama Rampage diger markalara gore daha dusuk kalitede urunler uretiyor. Konu acarsaniz daha kaliteli oneriler sunulurdu actiysaniz da gormemis olabilirim.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Ben almadım manevi dedem hediye etti.
Gameline 550W 80+ White PSU'dan geçtim.
Sorun nedir hocam? Dedemin bilgisayarcısı dene bakalım dedi. Zaten aşırı aşırı bir beklentim yok yeter ki gerçek 850W olsun.
O testler neler oluyor hocam?
Güç kaynağındaki korumaların çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlar. Tabii ki bu demek değilki sizin güç kaynağınızdada bu sorun var. Belki de yoktur bunu bilemeyiz. İç tasarımı belli değil. Hediye geldiyse yapacak bir şey yok.