huck2434

Uzman
Arkadaşlar parçaları görselde paylaşıyorum hazır sisteme gir kaç değişiklik yaptım sadece sizce nasıl.

5c9d536a-203b-4c75-b4fe-ed989113b49e.webp

Güzel gibi, fakat zaten sistemin iyiken neden tekrar hazır sistem alıyorsun? Başkasına alıyorsan okey fakat yükseltmeler yaparak daha uyguna işi halledebilirsin.

Güzel gibi, fakat zaten sistemin iyiken neden tekrar hazır sistem alıyorsun? Başkasına alıyorsan okey fakat yükseltmeler yaparak daha uyguna işi halledebilirsin.

Hocam kendi sistemim dururken kendime böyle bir sistem almadım :) abime topladım oda bütçe olarak çok çıkamadı fikirlerinizi almak istiyorum.

Hocam kendi sistemim dururken kendime böyle bir sistem almadım :) abime topladım oda bütçe olarak çok çıkamadı fikirlerinizi almak istiyorum.
Anladım. Fiyatına göre iyi duruyor. İlerde Ram arttırması yapılabilir. Güç de yeterli. Ekran kartına denilebilecek bir şey de yok zaten.
Eğer illa Nvidia olcak demiyorsan 7900XTli hazır varsa ona da bak derim. Fiyat farkı var. Aynı performans.

Anladım. Fiyatına göre iyi duruyor. İleride RAM arttırması yapılabilir. Güç de yeterli. Ekran kartına denilebilecek bir şey de yok zaten.
Eğer illa NVIDIA olacak demiyorsan 7900XTLI hazır varsa ona da bak derim. Fiyat farkı var. Aynı performans.

Hocam NVIDIA iyiyidir teşekkür ederim.