Bütçe
56.000 TL

king1211

Başarılı
Başlıkta okuduğunuz gibi maksimum 56.000 çıkarım üstüne 5 kuruş çıkamam bir de sistemde RX 9070XT olsun.

Hazır sistem de olur toplama da.

Son düzenleme:
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6000c3616g-slabbk-ddr5-fiyati,1031953363.html (2x)
Toplmda 55.8k. Soğutucudan biraz kısıp işlemci 9600X yapılabilir.
Hazır sistem olarak böyle bir sistem bulabildim.

1751711059575.webp

RAM 2x16 orada öyle yazdığına aldanma. Kasa içerisindeki PSU hakkında pek bir bilgim yok. Patriot RAM'ler hakkında son zamanlarda bayağı mavi ekran ve stabilite sorunları gördüm başka 2x16 seçeneği olmadığından dolayı öyle bıraktım. SSD olarak bütçeni çok geçmemek için G3 seçtim DRAM'siz gen4 bir SSD.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6000c3616g-slabbk-ddr5-fiyati,1031953363.html (2x)
Toplmda 55.8k. Soğutucudan biraz kısıp işlemci 9600X yapılabilir.
Hazır sistem olarak böyle bir sistem bulabildim.

Eki Görüntüle 160555

RAM 2x16 orada öyle yazdığına aldanma. Kasa içerisindeki PSU hakkında pek bir bilgim yok. Patriot RAM'ler hakkında son zamanlarda bayağı mavi ekran ve stabilite sorunları gördüm başka 2x16 seçeneği olmadığından dolayı öyle bıraktım. SSD olarak bütçeni çok geçmemek için G3 seçtim DRAM'siz gen4 bir SSD.
Hocam toplama sistemi vatan bilgisayara götürsem onlar toplar mı ?

Yani parçaları onlara vereceğim onlar toplayacak.

O konu hakkında bir bilgim yok hocam. Güvendiğin bir bilgisayarcı varsa oradan da yapabilirsin.

Maalesef bizim buradaki bilgisayarcıların tek bildiği şey format atılacak olduğu için onlara güven olmaz. Pazartesi Vatan Computer gideceğim orda sizin attığınız parçalara bakayım ona göre oradan alabilirim.

Maalesef bizim buradaki bilgisayarcıların tek bildiği şey format atılacak olduğu için onlara güven olmaz. Pazartesi Vatan Computer gideceğim orada sizin attığınız parçalara bakayım ona göre oradan alabilirim.

Vatan üzerinden parçaları almanı önermem 50k ya topladığın sistemi 70k ya toplarsın.

Vatan üzerinden parçaları almanı önermem 50k ya topladığın sistemi 70k ya toplarsın.

Hocam hiç olmazsa bir bakacağım uygun anakart işlemci falan olursa oradan alırım.

Hocam Vatana gittim gitmez olaydım 5 binlik anakart'a 8 bin diyorlar şu sistem nasıl?

Son düzenleme:
Hocam hiç olmazsa bir bakacağım uygun anakart işlemci falan olursa oradan alırım.

Hocam Vatana gittim gitmez olaydım 5 binlik anakarta 8 bin diyorlar şu sistem nasıl?

Bu aralar hazır sistemlere pek hakim değilim hocam net bir şey diyemem fiyat açısından.
PcKolik'te çok iyi indirimler var eğer mağazasına gidebiliyorsan kesinlikle kaçırma derim.