CS 2 oynarken drop giriyor, oyunun ortasında donuyor ve öylece kalıyor. Alt Tab'dan geçiş sağlayamıyorum. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıyorum ve sisteme göre FPS değerim çok düşük. Düşük ayarda da, yüksek ayarda da sorun yaşıyorum.
Format at ve tüm sürücüleri eksiksiz yüklediğine emin ol sorunun çözülecektir. O senin tercihin ben Windows 10 kullanıyorum bence çok daha stabil ama Windows 11'de şu an için iyi diyorlar ve güncel bir işletim sistemi olduğundan karar sana kalmış.
Sıcaklık sorunu yaşıyor musun ayrıca ekran kartını sonradan mı aldın yani sistemde değiştirdiğin bir parça var mı? Yoksa hepsini aynı anda aldın format attın kullanıyorsun ve bu sorunla mı yüzleştin?
CS 2 oynarken drop giriyor, oyunun ortasında donuyor ve öylece kalıyor. Alt Tab'dan geçiş sağlayamıyorum. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açıyorum ve sisteme göre FPS değerim çok düşük. Düşük ayarda da, yüksek ayarda da sorun yaşıyorum.
CS 2 oynarken drop giriyor, oyunun ortasında donuyor ve öylece kalıyor. Alt Tab'dan geçiş sağlayamıyorum. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açıyorum ve sisteme göre FPS değerim çok düşük. Düşük ayarda da, yüksek ayarda da sorun yaşıyorum.
Ya internetin yuzunden drop yiyoesun ya da. Sicaklik yuzunden throttle yiyecegini pek sanmiyorum ya sogutucun guzel. Drop yedigin an sag ustte internet bilmem neleri cikiyor mu?
Sıcaklık sorunu yaşıyor musun ayrıca ekran kartını sonradan mı aldın yani sistemde değiştirdiğin bir parça var mı? Yoksa hepsini aynı anda aldın format attın kullanıyorsun ve bu sorunla mı yüzleştin?
Daha önce 3200G 1050 Ti vardı komple yeniledim ama sıfır sistem değil yani hepsini upgrade yaptım format atmadım. Ekran kartımı benchmark testine soktum YouTube'daki normal değerlerle aynı değeri veriyor sıcaklıklar ekte mevcut.
Ya internetin yuzunden drop yiyoesun ya da. Sicaklik yuzunden throttle yiyecegini pek sanmiyorum ya sogutucun guzel. Drop yedigin an sag ustte internet bilmem neleri cikiyor mu?
Donanım değiştirdikten sonra format atmadıysan hem işlemci hem ekran kartı bazın da bu sorunları yaşaman çok doğal.
Format atmaktan başka kesin ve net çözüm bulman çok zor. Yine de bir öneri vereyim sana. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır. En güncel sürücüyü NVIDIA sitesinden indir ve yükle.
Windows Arama yerine Disk Temizleme yaz ve Gölgelendirici Önbelleği seçeneği tikli olsun diğer tikleri istersen kaldırabilirsin. Tamam seçeneği seç bitmesini bekle.
Ardından;
Komut istemi (CMD) yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları sırasıyla çalıştır ve %100 olmasını bekle.
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
SFC /scannow
Sonra PC yeniden başlat. Tekrar oyuna gir dene bakalım çözülecek mi eğer çözülmezse formattan başka çaren yok.
Direkt bir format atıp kurtulmalı mıyım sistemi düzeltip böyle bir sorun yaşamak gerçekten hem yorucu hem üzücü bir durum ve güncel olarak Windows 11 kurulu. Windows 11 kalmalı mı Windows 10 mu kurmalıyım?
Format at ve tüm sürücüleri eksiksiz yüklediğine emin ol sorunun çözülecektir. O senin tercihin ben Windows 10 kullanıyorum bence çok daha stabil ama Windows 11'de şu an için iyi diyorlar ve güncel bir işletim sistemi olduğundan karar sana kalmış.