- Makaleler
- 23
Bu fiyata en iyi kamera hangi telefonda var? Normalde bütçe 55.000 TL idi. 1 lira bile çıkamıyoruz.
Bu fiyata en iyi kamera hangi telefonda var? Normalde bütçe 55.000 TL idi. 1 lira bile çıkamıyoruz.
Hangi modeli hocam?
Bunu alamayız.Samsung Galaxy S24 Ultra'yı öneririm.
Magic6 Pro'yu yazdım.Magic6 Pro'da var bence. Benim S24 Ultra ile yan yana getirip çektiğimde Honor daha çok tatmin etti. Samsung hangi ayarı yaparsan yap görüntüyü güzelleştirmek üzere oynamalar yapıyor ve Honor kadar doğal ve güzel durmuyor. Tabii iki cihazın da kamerada kullanıcıyı memnun etmeme şansı yok gibi bir şey.
Cekilen fotograflari cihazlarin ekraninda mi goruntuledin yoksa ikisini de bir bilgisayara vs. atip yanyana mi kiyasladin? Eger ilkini yaptiysan hatali, ikincisini yaptiysan dogru.Magic6 Pro'da var bence. Benim S24 Ultra ile yan yana getirip çektiğimde Honor daha çok tatmin etti. Samsung hangi ayarı yaparsan yap görüntüyü güzelleştirmek üzere oynamalar yapıyor ve Honor kadar doğal ve güzel durmuyor. Tabii iki cihazın da kamerada kullanıcıyı memnun etmeme şansı yok gibi bir şey.
Neden hocam?
Bütçe 57.000 TL.
Atılan cihaz da 58 bin TL. Bu model gerçekten alınmaya değer bir model. Bin lira artamaz mı bütçeniz?
Atıp baktım. Açıkçası yan yana bakınca renk doğruluğu olarak daha yakın gibiler fakat PC'ye atınca keskinlik ve kontrast olarak fark belirginleşti.Cekilen fotograflari cihazlarin ekraninda mi goruntuledin yoksa ikisini de bir bilgisayara vs. atip yanyana mi kiyasladin? Eger ilkini yaptiysan hatali, ikincisini yaptiysan dogru.