Bütçe
$5
Makaleler
2
Arkadaşlar, iade ettiğim bir oyun var, yaklaşık 5 dolar civarı iade edilecek. Steam'de şu anda olan Özel Fırsatlar kısmında bu 5 dolarla ne alınabilir?

Şu oyun indirime girmiş, eğer su fobin yoksa hala efsanedir.

Edit: Gamepass aboneliğin varsa bu oyunun ikinci versiyonu olan Subnautica 2'yi bedava gamespass'ta oynayabilirsin de. Ama zevk almak istiyorsan önce ilk oyunu oynaman daha keyifli olur. O çaresizliği ve korkuyu yaşaman lazım :D

Son düzenleme:
Şu oyun indirime girmiş, eğer su fobin yoksa hala efsanedir.

Edit: Gamepass aboneliğin varsa bu oyunun ikinci versiyonu olan Subnautica 2'yi bedava gamespass'ta oynayabilirsin de. Ama zevk almak istiyorsan önce ilk oyunu oynaman daha keyifli olur. O çaresizliği ve korkuyu yaşaman lazım :D

Hocam ben subnauticayı zamanında oynamıştım ama pek beğenememiştim. 2'si çıkınca denemek istedim ama survival oyunları pek sarmıyor beni.

Ne tür oyunlardan hoşlanırsın bilmem ama indie oyunları seversen mesela;

Daha otomasyona yönelik fabrika kurmak istiyorum, arada ateşte etmek istiyorum dersen bütçeni biraz artırman gereken

Gibi oyunlar da var ama hangi türe meraklı olduğunu bilmemiz gerekiyor.

Ne tür oyunlardan hoşlanırsın bilmem ama indie oyunları seversen mesela;

Daha otomasyona yönelik fabrika kurmak istiyorum, arada ateşte etmek istiyorum dersen bütçeni biraz artırman gereken

Gibi oyunlar da var ama hangi türe meraklı olduğunu bilmemiz gerekiyor.

Daha çok simülasyoncuyum ben. Akşam yorgunluğuyla gelip 1-2 saat oynayıp kapatam türdenim hocam.