Maliyeti falan fazladır (!)Ev internetleri de aynı. Niye iki hızı da aynı veremiyorlar anlamış değilim, download vermek daha mı kolay? Download kömür iken, Upload elmas falan mı?
Bende bilmiyorum neden böyle verdiklerini.
Maliyeti falan fazladır (!)Ev internetleri de aynı. Niye iki hızı da aynı veremiyorlar anlamış değilim, download vermek daha mı kolay? Download kömür iken, Upload elmas falan mı?
1 saatlik araba yolculuğunda şebeke gidiyor, merkezin göbeğine fiber altyapı getirmiyorlar, üzerine 5G pakete geçip parasını ödesek n'olacak? Fiyatlar tavan, müşteriye hizmet sıfır.
Şu anda alanlar sınırlı değil mi? Benim bildiğim nisan ayında açılacak herkese.
Müteahhitlerim sokağa diktikleri yeni binalara fiber altyapı çekip kayboluyor TT, 20 metre ötemdeki binaya gigabit fiber veriyorlar ben 50 Mbps bakır altyapı ile cebelleşiyorum.Mesela bizim burada önceden TT 1000MBPS desteği yoktu ama 5 ay önce birçok mahalleye 1000MBPS 5G hazırlık sürecinden dolayı geldi. Bakalım nisan ayında deneyeceğiz.
Ev internetleri de aynı. Niye iki hızı da aynı veremiyorlar anlamış değilim, download vermek daha mı kolay? Download kömür iken, upload elmas falan mı?
Müteahhitlerim sokağa diktikleri yeni binalara fiber altyapı çekip kayboluyor TT, 20 metre ötemdeki binaya gigabit fiber veriyorlar ben 50 Mbps bakır altyapı ile cebelleşiyorum.
Adınıza hayırlısını diliyorum.