Legendnoobe

Uzman
Madem Türkiye'de 5G'ye geçtik, düzgünce o konumda alabileceğim en iyi interneti bana sağlayabilecek 5G özellikli, WiFi 5/6/7 bir modem var mı? Taşınabilir olması önemli değil.

Elimde küçük boyutlu mercursys bir SIM modem var telefonun 200Mbps aldığı yerde 30 zor alıyor 4G yazıyor ama değil bunun yerine iş görecek bir şey arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Superbox 5G var ama ben pahalı buldum.

12 ay taahhüt 150GB 1.000TL ya da 250GB 1250 TL. Bu her yerde dolaştırabileceğin versiyonu.
Bir de sadece evde kullanabileceğin versiyonu var (evine yakın baz istasyonlarına tanımlanıyormuş) o 1TB 1200 TL gibi daha ucuza geliyor.

Paketsiz sadece modem arıyorum ama dediğiniz gibi yurt dışı hariç göremedim çoğu 5G diye satılan sahte 5G.

Bir yerde gördüm şu anki verdikleri 5G de zaten 5G değil 4.5G üzerinden veriyorlar beta sürümü gibi bir şey.

Zaten beklentim fiber gibi 1Gbps vermesi değil ama en azından bir telefon kadar çekip cihazlara dağıtabilse kafi çift hat kullanıyorum biri arayınca internet hattı gidiyor en çok beni zorlayan bu.

TP-Link sitesinde böyle bir model var ama galiba Türkiye'de satışı yok.

Screenshot_20260404_015637_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünleri bireysel bulmak çok zor.Superbox 5G modemler ile paketler sunacaktı ona bakabilirsiniz.