Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Direkt şebekede 5G görülünce 5G'nin tam performansı olmuyor maalesef. Şu anda bence bu testler pek bir şey ifade etmiyor, asıl sonuçlar 1 Nisan'dan sonra belli olacak. Ama şahsi düşüncem en büyük dezavantajı pil sürelerinde görülecek sistem gereği 5G sık sık baz istasyonu değiştiriyor bunlarda şüphesiz pile olumsuz etki yapacaktır. Operatör konusunda tahminim ise merkezi yerlerde internet hızı olarak Telekom'un, çekim kalitesi olarak ise Turkcell'in önde olacağı yönünde. Bekleyip göreceğiz.
Batinux
Uzman
Test sonuçlarını görebilirsiniz. TBMM önünde 5G bağlantı vardı test yaptım 4G'ye göre download konusunda daha yavaş. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Eki Görüntüle 223093Eki Görüntüle 223094
Kullandığınız paket hız sınırlıyor galiba. Gerçi şu anda 4.5G'de bile normalde 1 gigabit veri alabilmemiz lazım. Takdir sizin.
Kullandığınız paket hız sınırlıyor galiba. Gerçi şu anda 4.5G'de bile normalde 1 Gigabit veri alabilmemiz lazım. Takdir sizin.
270/280 de başlayıp düşüp geri çıkıyor 5G. Pakette sıkıntı yok normal paket.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Maxinham
Çalışkan
Normal değil bu hele böyle iyi bir telefonda.Geçen cumaya gittiğimde ve işyerinde interneti kullanmaya çalıştığımda aldığım sonuç bu. Türk telekom biraz fazla geriye gidiyor gibi. Operatorler fiyat şişirmeye devam etsinler.(!)
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Kandırılmayalım da. 
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Turkcelle geçtim şimdilik idare eder durumda.