• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

5V ARGB girişli anakarta 12V RGB girişli DeepCool LS520 240mm sıvı soğutucu nasıl bağlanır?

nakoicve

Uzman
Selamlar,

Bu sıvı soğutucuyu aldım. Montajını yaptık, gayet sorunsuz güzel çalışıyor fakat RGB bağlantıları anakartıma uygun değil...

Anakartım MSI Pro A620M-E modeli. Sıvı soğutucunun RGB girişi 5V pin, benim anakartım da 12V. RGB'siz de kullanıyorum, sorun yok fakat buna çözüm var mı? Bana bir öneriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu olmaz, çoklayıcı bu, kontrolcü alması lazım.
Aa, oyle mi? Amazon'da aratirken parametre olarak ozellikle kontrolcu yazmistim. O vermişti. Dikkatin için tesekkur ederim. Duzenleyeyim yaziyi.

@nakoicve, biz anladık olayı, ARGB kontrolcü almanız gerekir yoksa çalıştıramazsınız ledleri.
Ne almalıyım peki yardımcı olur musunuz öneri var mı ? ve bana sadece 12V dan 5v'a dönüştüren kablo yeterli dediler

@nakoicve, öyle bir kablo yok, 12v RGB'yi 5V ARGB'ye çevirmek için ayrı bir kontrolcü gerekir, bu dönüştüren kontrolcüler pahalı, siz direk 3 pin ARGB bir kontrolcü alıp kasa reset butonundan veya varsa kumandasından kontrol edersiniz, onlarda 700TL -800 TL civarındadır, gerek var mı önce ona karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…