Bütçe
6.000-7.000 TL

shiiw

Uzman
Selam,

Mouse almak istiyorum fakat kafam biraz karisik. Su anda DeathAdder V2 Pro kullanıyorum, asimetrik olmasindan sikayetciyim. Magazada Superlight 2 denedim, elime tam oturdu fakat yine de kararsizim. Onerilerinizi bekliyorum.

● Elim 19.5cm.
● Palm grip tutuş.
● Bütçe 6.000-7.000 TL.

Beast X Max modeline baktim, fakat delikli mouse hiç hosuma gitmiyor. Ninjutso Ten gozume carpti.

Son düzenleme:
Selam,

Mouse almak istiyorum fakat kafam biraz karisik. Su anda DeathAdder V2 Pro kullanıyorum, asimetrik olmasindan sikayetciyim. Magazada Superlight 2 denedim, elime tam oturdu fakat yine de kararsizim. Onerilerinizi bekliyorum.

● Elim 19.5cm.
● Palm grip tutuş.
● Bütçe 6.000-7.000 TL.

Beast X Max modeline baktim, fakat delikli mouse hiç hosuma gitmiyor. Ninjutso Ten gozume carpti.
- SteelSeries Aerox 3 Wireless: Bu fare hafif yapısıyla tanınır ve palm grip tutuşa uygundur. Doğru boyut ve ağırlık sunar. Ayrıca iyi bir sensör performansı vardır.

- Logitech G703 LIGHTSPEED: Hem konforlu bir tasarıma sahip hem de palm grip tutuşunu destekler. Kendi ağırlığını ayarlamak için ağırlıklara sahiptir.

- Razer Basilisk V3: Konforlu bir yapıya sahip, çok sayıda özelleştirme seçeneği sunar ve palm grip için uygundur.

- Glorious Model O-: Eğer delikli yapı sizin için sıkıntı yaratmıyorsa, hafifliği ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeker. Ancak bu modeli dikkatle değerlendirmeniz gerekebilir.

- Ninjutso Sora: Düşük ağırlığı ve rahat tasarımı ile palm grip için ideal bir seçenek olabilir. Özellikle hafif fareleri tercih edenler için uygundur.

Düzgün bir şekilde denemek ve hissiyatı test etmek adına, mağazalarda bu fareleri bizzat denemeniz faydalı olacaktır.