6.000 - 8.000 TL tablet önerisi

Bütçe
6.000-8.000 TL
Küçük bir çocuk için Minecraft'ı iyi oynatabilecek, YouTube izlenebilecek tablet istiyorum. Ne çok dandik, arayüzü kasan tablet olsun ne de haddinden fazla güçlü bir tablet olsun. Uzun vadede sorun çıkarmayacak bir şey istiyorum.

Bunun X8a olanini not almak icin almistim. Blue Archive bile oynayabildigimi gorunce sasirmistim. 4GB RAM'i olmasina ragmen kerata hala akici. X8b ile tek farklari, X8b'nin pili daha buyuk, kameralari ve ekrani da bir tik daha iyi. MicroSD kart slotu var bir de. X8a'dan daha iyi bir tablet kisacasi. X8b, Android 16 + MagicOS 10 ile geliyor. X8a, Android 14 + MagicOS 8 ile gelmisti ve birkac ay once Android 16 + MagicOS 10 guncellemesini aldim. Guncelleme aliyor yani yine.

8300 kusur olmasi sorun olmayacaksa bu da fena degil. Elimden gecmisti ve kotu degildi ancak niyeyse bana X8b kadar akici gelmemisti. Debloat istiyor gibi. Saf performans olarak bakarsak bu tabletteki SoC daha guclu ve 6GB RAM ile geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…