Bütçe
6.000 TL

selimrcanli

Çalışkan
Yer
İzmir
Herkese iyi sosyaller dilerim. Heves ettim ve bir mikrofon almak istiyorum, yeri geldiğinde yayın da açacağım. Zaten aktif olarak her gece arkadaşlarımla Discord üzerinden konuşuyoruz. Fifine A9 modelini bir arkadaşım kullanıyor ve bana gelen ses çok güzel. Yalnız sizlere de bir sormak istedim, Fifine A9 alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyi ses verebilecek modeller mevcut mudur? Maksimum 6.000 TL'ye çıkabilirim. Herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

Hocam ben 2 yıldır A6T modelini kullanıyorum ve şahsen çok memnunum. Mikrofon kalitesi benim çok hoşuma gidiyor ve arkadaşlarla konuşurken onlar da sesin güzel ve net geldiğini söylüyor. Eğer daha uygun fiyatlı bir model alayım derseniz aynı markanın A6T modelini öneririm. Baktığınız sitede 3.500 TL fiyatı.

Ama attığınız model ile arasındaki farka değer bir kalite var mı bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar daha net yardımcı olur.

Hocam ben 2 yıldır A6T modelini kullanıyorum ve şahsen çok memnunum. Mikrofon kalitesi benim çok hoşuma gidiyor ve arkadaşlarla konuşurken onlar da sesin güzel ve net geldiğini söylüyor. Eğer daha uygun fiyatlı bir model alayım derseniz aynı markanın A6T modelini öneririm. Baktığınız sitede 3.500 TL fiyatı.

Ama attığınız model ile arasındaki farka değer bir kalite var mı bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar daha net yardımcı olur.
Teşekkür ederim hocam, bazıları HyperX önermiş ama bu daha güzel geldi bana yine de sormak istedim. A9 modelinde içerisinde 3 mikrofon olduğu için sesi aldığı tarafları değiştiriyor, stereo gibi kaydediyor diye biliyorum. Onun dışında ne var pek emin değilim. Ama alırsam A9 modelini alacağım. Teşekkürler tekrardan.