Bütçe
6.000 TL

wild_21

Üyecik
6.000 TL bütçem var. Cloud 3S düşünüyorum. %80 CS, Last of Us falan oynuyorum, %20 de belki dışarıda müzik falan dinlerim, film izlerim. Alınır mı? BlackShark V2X kullanıyordum, kulaklığın kablosu koptu, o yüzden yenisini alıyorum. Cloud 3S var aklımda. Sizler ne dersiniz?

Hocam 340 gram ağır falan diyorlar içimde kuşku oluştu.

Hocam 340 gram ağır falan diyorlar içimde kuşku oluştu.

Cloud 2 kullanıyorum. Cloud 2'nin hem Kingston hem HP üretim versiyonunu kullandım. HyperX kulaklıkları diğer kulaklıklara göre ağır olabilir bunun nedeninin çok kaliteli malzeme kullanmaları olduğunu düşünüyorum. HP olanını kullanıyorum şu an ortalama bir kalitesi var ama yine de kaliteli. Kingston üretim olan modele söz yok zaten bu kadar kaliteli bir kulaklık olamaz malzeme kalitesi çok iyi HyperX'in. Kingston üretirken ses kalitesi bir tık daha basslıydı. HP ses kalitesi ortalama üstü iyi.

Ses kalitesi mikrofonu falan konforunu özellikle sevdim ama malzeme kalitesi o kulaklık için yakışmıyor maalesef plastik ağırlıklı bazı kısımlar kumaş.

Aynen dediğin gibi zaten Cloud 3 sten daha iyi bir malzeme kalitesi olacağını sanmıyorum asla. HyperX kulaklık kullanan biri olarak HyperX malzeme kalitesinde çok başarılı ama ROG Pelta HyperX'ten çok daha konforludur diye düşünüyorum. Ses kalitesi olarak da bir espor düzeyinde oynamıyorsam C3s almazdım. Konfora öncelik verirdim tabii kendi fikrim.