Bütçe
6.000 TL

Görkem Gedik

Başarılı
Şu anda Razer BlackShark V2 X kuallanıyorum. Neredeyse 4 yıl oldu kablosunda yırtıklar olmaya başladı ve artık kablosuza geçmek istiyorum. Bütçem 6K civarı. Genel olarak müzik, dizi, film, anime ve hikayeli oyunlarda kullanacağım ama arada çok rekabetçi olmasa da FPS veya ses kasmayı gerektirecek şeylerde oynuyorum. Bunun dışında da mikrofon kalitesi aşırı önemli. Buna göre öneri yaparsanzı sevinirim. Aklımda Razer BlackShark V3 vardı 7300 pahalı ileride indirime girer diye bekliyordum tam tersi şuam 8K civarı olmuş galiba önerilerinizi bekliyorum. Bir ekleme daha yapmak istiyorum ses yalıtımının da iyi olması önemli, özellikle dışarı ses vermemesi.

HyperX Cloud III s Wireless indirimde şu an, aktif kullanıcısıyım, her yönden tatmin ediyor. Ses kasma konusunda rakipsiz zaten.

Hocam doğru diyorsunuz ama ses kasma benim önceliğim değil yazdığım gibi. EQ ile ortalama üstü bir müzik performansı varsa düşünülebilir tabii veya zaten bu fiyatta başka seçenek yoksa.

C III S veya bütçe çıkıp ROG Pelta bakın. Stüdyo kulaklıklara vs. geçmeye niyetiniz varsa da bütçeyi arttırmanız şart.

Hocam doğru diyorsunuz ama ses kasma benim önceliğim değil yazdığım gibi. EQ ile ortalama üstü bir müzik performansı varsa düşünülebilir tabii veya zaten bu fiyatta başka seçenek yoksa.
Oyuncu kulaklıklarından ortalama üstü müzik performansı beklemeyin hocam. EQ ile tatmin edici olur o kadar.

C III s veya bütçe çıkıp ROG pelta bakın. Stüdyo kulaklıklara vs. geçmeye niyetiniz varsa da bütçeyi arttırmanız şart.

Hocam ROG pelta deri ped takabiliyor muyuz? Sanki onda kumaş ped olduğu için dışarı çok fazla ses veriyor diye hatırlıyorum. Bir de microfon gecikmesi muhabbeti vardı.

Hocam ROG pelta deri ped takabiliyor muyuz? Sanki onda kumaş ped olduğu için dışarı çok fazla ses veriyor diye hatırlıyorum. Bir de microfon gecikmesi muhabbeti vardı.
Derinin yalıtımı daha iyi evet. Mikrofon gecikmesi vardı fakat firmware ile düzeltildi diye hatırlıyorum. ROG Pelta için bildiğim kadarıyla deri pad yok.