Daha önce kullanan var mı? Ne gibi problemleri olabilir? Anladığım kadarıyla 5-8K arası monitörlerin hep kronik bir sorunu oluyor. Birisi ışık sızması yapıyor, birisi ölü piksel. Ondan ötürü ne yapacağımı şaşırdım. Aktif olarak PS5 oynuyorum ve bazen ara sıra Valorant oynuyorum. Sizce alınır mı bu monitör, ya da öneriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-6.000 TL
- Makaleler
- 51
Soyledigin iki seyin de kronik sorun ile alakasi yok. Isik sizmasi da olu piksel de QC kaynakli problemler.
Soruya gelirsek Rampage alinmaz.
Kullanim amacin agirlikli olarak nedir?
Pek bilgi alanım değil monitörler kusura bakmayın. Ağırlıklı olarak hikaye oyunları oynuyorum. Akıcı ve yüksek çözünürlük ile oynamak da çok zevkli geliyor. Ama yılda 1 2 kez Valorant-CS2 gibi oyunlara arkadaş grubum ile heveslenip oynuyoruz. Yani ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum.Soyledigin iki seyin de kronik sorun ile alakasi yok. Isik sizmasi da olu piksel de QC kaynakli problemler.
- Makaleler
- 51
2K monitor alirim dersen H27T22C oneririm.Pek bilgi alanım değil monitörler kusura bakmayın. Ağırlıklı olarak hikaye oyunları oynuyorum. Akıcı ve yüksek çözünürlük ile oynamak da çok zevkli geliyor. Ama yılda 1 2 kez Valorant-CS2 gibi oyunlara arkadaş grubum ile heveslenip oynuyoruz. Yani ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyorum.
Bütçeyi artırabilirsen çok daha iyi seçenekler var.
Bunun KTC H27T22C ile farkı nedir?Bütçeyi artırabilirsen çok daha iyi seçenekler var.
- Makaleler
- 51
H27T7P al boş ver H27T22C'yi. H27T7P'nin fiyatının o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum.